Κατηγορείται πως άφησε έγκυο μια αγελάδα…

0

56464Ένας άνδρας ονόματι Άντι Λογιόλα, κατηγορείται πως ασέλγησε πάνω σε μια αγελάδα, στις Φιλιππίνες. Μάλιστα, ο αγρότης και ιδιοκτήτης της αγελάδας ισχυρίζεται πως το ζώο έχει μείνει έγκυος από τον Λογιόλα.

Ο 46χρονος κατηγορείται επίσης, πως έχει επιβάλλει τις σεξουαλικές του ορέξεις πάνω σε ένα μεγάλο αριθμό ζώων του ίδιου αγρότη, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται μοσχάρια, άλογα αλλά και ένας νεροβούβαλος!

Ο δράστης ο οποίος συνελήφθη, ήταν υπό την επιρροή ναρκωτικών και κρατείται στη Μανίλα. Το ακόμη πιο τραγικό της υπόθεσης είναι πως, σύμφωνα με την αστυνομία, η αγελάδα θα περάσει από ειδική εξέταση για να αποδειχτεί αν ισχύουν οι ισχυρισμοί του αγρότη!45564898

 

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΜεθυσμένοι πράκτορες έπεσαν με το αυτοκίνητο πάνω στον φράχτη του Λευκού Οίκου – Τα σκάνδαλα που μαστίζουν την κορυφαία Μυστική Υπηρεσία
Επόμενο άρθροΕπανέρχεται η Δημοτική Αστυνομία – Ποιοι επιστρέφουν στους δήμους
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.