Βαγγέλης Γιακουμάκης: Έγινε η πρώτη σύλληψη και…

0

image

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς την
Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύλληψη, στην περιοχή της Μεσαράς Ηρακλείου.
Όπως αναφέρει το cretanmagazine.gr, στα χέρια των Αρχών έπεσε ένας άνδρας που φέρεται να έχει άμεση σχέση με την εξαφάνιση του 20χρονου φοιτητή.

Πριν από λίγες ημέρες, η Αστυνομία είχε καλέσει για ανάκριση ένα ζευγάρι που κατοικεί στην περιοχή και το οποίο είχε πρόσφατα επισκεφτεί την γαλακτοκομική σχολή.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι Αρχές έχουν αρχίσει να ξετυλίγουν το κουβάρι της πολύκροτης υπόθεσης, με τα σκοτεινά σημεία να βαίνουν προς εξιχνίαση.

Αστυνομικός παρακολουθούσε τον Γιακουμάκη εντός σχολής

Ένας πρώην αστυνομικός, ο οποίος φοιτούσε στη Γαλακτοκομική Σχολή, φέρεται να μην παρακολουθούσε μόνο τα μαθήματα αλλά και τον συμφοιτητή του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο 30χρονος πρώην αστυνομικός είχε επιφορτιστεί από τη διεύθυνση της Σχολής να έχει το νου του για τυχόν περιστατικά bullying εις βάρος του 20χρονου, χωρίς ωστόσο να έχει αναφέρει κάτι.

Διαψεύδονται οι φήμες περί βεντέτας

Οριστικό τέλος στις φήμες που θέλουν την ύπαρξη κρητικής βεντέτας πίσω από την περίεργη εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη έβαλε ο θείος του, Γιώργος Βισδιαδάκης. «Κάνανε καραμέλα τις τελευταίες ημέρες ένα σενάριο περί βεντέτας και ότι δήθεν ένας συγγενής της οικογένειας, ο οποίος διψούσε για εκδίκηση, αποφυλακίστηκε και έτσι κρύβεται ο Βαγγέλης» είπε. Ο κ. Βισδιαδάκης έκανε λόγο για ντροπή αναφορικά με όσους διακινούν τέτοια ανυπόστατα σενάρια και ζήτησε να σεβαστούν τον πόνο και την αγωνία της οικογένειας, που έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Ανοίγουν τα στόματα

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι συμπληρωματικές καταθέσεις συμφοιτητών του Βαγγέλη Γιακουμάκη στην αστυνομία. Όπως προκύπτει από τα νέα στοιχεία που η αστυνομία συλλέγει ο Βαγγέλης περιγράφεται ως ένα παιδί πολύ κλειστό, εσωστρεφές, που δεν εξωτερίκευε τα συναισθήματά του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Έθνους» την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, λίγες ώρες πριν χαθούν τα ίχνη του, ο Βαγγέλης είχε πάρει τους βαθμούς του και εμφανιζόταν πολύ στενοχωρημένος, παρά το γεγονός ότι αυτοί δεν ήταν χαμηλοί.

Τη Δευτέρα ο εισαγγελέας

Πρωτοδικών Ιωαννίνων επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση και ενημερώθηκε για το υλικό της προανάκρισης, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να πάρει στα χέρια του την πορισματική έκθεση της ένορκης διοικητικής εξέτασης που διενήργησε η τριμελής επιτροπή του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού ΔΗΜΗΤΡΑ.

Χθες το πρωί μετέβη στη Σχολή ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΗΜΗΤΡΑ, Κωνσταντίνος Μαλλίδης, προκειμένου να αναλάβει τη διεύθυνσή της, μετά την ανάκληση της απόσπασης του μέχρι πρότινος διευθυντή, Κώστα Μάντζαρη, ο οποίος επέστρεψε στην οργανική του θέση, στο Κέντρο Γενετικής Βελτίωσης Ζώων.

Άκαρπες οι έρευνες

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας, οι οποίες ωστόσο  παραμένουν άκαρπες. Οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν χθες να γίνει νέα έρευνα με σόναρ στον βυθό της λίμνης Παμβώτιδας, ενώ σε περιορισμένη έκταση γύρω από τη Γαλακτοκομική Σχολή έψαξαν αστυνομικοί και δυνάμεις των ΕΚΑΜ, χωρίς να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στον φοιτητή.

Προηγούμενο άρθροΜάθε πώς να λειτουργείς μία μικρή επιχείρηση – Δωρεάν σεμινάρια από την ΓΣΕΒΕΕ
Επόμενο άρθροΗ εκδήλωση της ΚΟ Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας του ΚΚΕ για το Ρυθμιστικό (φωτογραφίες)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.