«ΑΕΚ, Κυβέρνηση και Δήμος βρίσκονται σε συζητήσεις» για το γήπεδο!

0

dsna-aekΣυνάντηση αντιπροσωπείας της ερασιτεχνικής ΑΕΚ με στελέχη του ΥΠΕΚΑ είχαμε την Δευτέρα 23/02. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης και ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος, είχαν συνάντηση με τον Κώστα Διάκο, στενό συνεργάτη του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη, μετά από πρόσκληση του υπουργού (απουσίαζε από τη συνάντηση).

Οι άνθρωποι του υπουργείου είπαν στους παράγοντες της ΑΕΚ ήταν ότι το γήπεδο θα πρέπει να γίνει στα 26 στρέμματα του «Νίκος Γκούμας» υποστηρίζοντας ότι σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν εταιρίες από Αγγλία και Βέλγιο που έκαναν σχετική έρευνα για λογαριασμό του Δήμου.

Οι άνθρωποι της Ένωσης εξήγησαν ότι όλες οι έρευνες που έγιναν έδειξαν ότι δεν μπορεί να γίνει η «Αγιά Σοφιά» αποκλειστικά στα 26 στρέμματα του προηγούμενου γηπέδου και τόνισαν ότι ο σχετικός νόμος είναι απολύτως συνταγματικός και περιμένουν αυτό να επιβεβαιωθεί και από το ΣτΕ. Το Υπουργείο, όμως, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην κατάργηση του νόμου, πριν βγει η απόφαση του ΣτΕ.

Μετά από τη συνάντηση, οι άνθρωποι της ΑΕΚ αποχώρησαν απογοητευμένοι. Η ερασιτεχνική ΑΕΚ μάλιστα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Μετά από πρόσκληση του υπουργού Περιβάλλοντος κυρίου Τσιρώνη, αντιπροσωπεία της ΑΕΚ αποτελούμενη από τους κυρίους Αλεξίου (πρόεδρο Ερασιτεχνικής ΑΕΚ), Ασλανίδη (πρόεδρο ΠΑΕ ΑΕΚ) και Ανδριόπουλο (τεχνικό σύμβουλο έργου) συναντήθηκε με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου με θέμα την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν απογοητευτικό για την ΑΕΚ.

Εκ της διοικήσεως»

«ΑΕΚ, Κυβέρνηση και Δήμος βρίσκονται σε συζητήσεις» για το γήπεδο!

Την Τρίτη 24/03 ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης με δηλώσεις του στην εφημερίδα “ΩΡΑ των ΣΠΟΡ” φάνηκε να κρατά αποστάσεις από την ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ που μιλά για απογοήτευση και τονίζει πως «ΑΕΚ, Κυβέρνηση και Δήμος βρίσκονται σε συζητήσεις». Εκφράζει μάλιστα την πεποίθηση πως «θα βρεθούν λύσεις για όλα».

Πρώιμη χαρακτηρίζει ο κ. Μελισσανίδης την οποιαδήποτε προσπάθεια εξαγωγής συμπερασμάτων από την χθεσινή επαφή: «Δεν προκύπτει λόγος να χάσουμε την ηρεμία μας. Να είμαστε ψύχραιμοι, δεν υπάρχει καμιά αρνητική εξέλιξη, συζητάμε και θα βρεθούν λύσεις για όλα», τονίζει χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, τη προσεχή Δευτέρα 30/03 έχει οριστεί συνάντηση στο υπουργείο με αντιπροσωπείες της ΑΕΚ, του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και του υπουργού ΥΠΕΚΑ…

Προηγούμενο άρθροΤο μετρό της Νέας Υόρκης έγινε για λίγο… αισθησιακό
Επόμενο άρθροΟ Βαγγέλης ήταν αποφασισμένος να αυτοκτονήσει
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.