Cine Strouga: “Εσείς, οι ζωντανοί”

0

stroygaΤο αφιέρωμα του Cine Strouga στον Σουηδό σκηνοθέτη Ρόι Άντερσον κλείνει αυτή την Κυριακή 22 Φλεβάρη στις 9 το βράδυ με την προβολή της ταινίας “Εσείς, οι ζωντανοί” (2007, διάρκεια 94′).

Μέσα από μια σειρά παράξενων γεγονότων, η μίζερη σουηδική καθημερινότητα απογειώνεται σ’ ένα παράλογο, ονειρικό σύμπαν.Το «You The Living» αναφέρεται στην ανθρώπινη ύπαρξη. Αφορά το μεγαλείο και την αθλιότητά της, την χαρά και την λύπη της, την αυτοπεποίθηση και τις αγωνίες της.

Για τεχνικούς λόγους δεν είναι δυνατή η προβολή της ταινίας “Ένα περιστέρι κάθησε σε ένα κλαδί συλλογιζόμενο την ύπαρξή του” όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Προηγούμενο άρθρο«Χιτλερικά» σχολεία είπε ο Μπαλτάς & ξέσπασε σάλος!
Επόμενο άρθροΑδέλφια 26 και 22 ετών διακινούσαν ναρκωτικά στη Λευκάδα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.