Αδέλφια 26 και 22 ετών διακινούσαν ναρκωτικά στη Λευκάδα

0

ImageHandler (1)Συνθετικά και φυτικά ναρκωτικά αποτελούσαν το παράνομο εμπόρευμα που διακινούσαν δυο αδέλφια στην Λευκάδα, στα ίχνη των οποίων οδήγησαν τους αστυνομικούς της Ασφαλείας οι πληροφορίες που δέχθηκαν με αποτέλεσμα να οργανώσουν επιχείρηση στο σπίτι τους.

Στην κατοικία των δυο νεαρών ηλικίας 26 και 22 χρόνων στην ευρύτερη περιοχή του Ελλομένου, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν συσκευασίες κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης (MDMA) βάρους 14 γραμμαρίων και άλλα έξι γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης μαζί με μια ζυγαριά ακριβείας. Ακόμη, κατασχέθηκαν 1.540 ευρώ που είχαν βγάλει από τις πωλήσεις ναρκωτικών. Τα αδέλφια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας που τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών.

*** Σούπερ μάρκετ ναρκωτικών είχε κάνει το σπίτι του στην Αλεξανδρούπολη ένας 40χρονος που συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, μετά από έρευνα που έκαναν με τη βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου. Συνολικά, κατασχέθηκαν δυο μπουκάλια με διάλυμα μεθαδόνης βάρους 72,4 γραμμαρίων, μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 0,8 γραμμαρίου, μια σύριγγα με διάλυμα ηρωίνης 0,7 ml, 17 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων Lexotanil, Xanax, Stedon, Tavor και Suboxone και μια συσκευασία με ένα τριμμένο χάπια Suboxone. Ο δράστης παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροCine Strouga: “Εσείς, οι ζωντανοί”
Επόμενο άρθροΑδίστακτη συμμορία έκανε ηλεκτροσόκ και έβγαζε τα δόντια από τα θύματά της
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.