Αδίστακτη συμμορία έκανε ηλεκτροσόκ και έβγαζε τα δόντια από τα θύματά της

0

listes-spitiMία «σκληρή» συμμορία είχε γίνει τελευταία ο φόβος και ο τρόμος στον Πειραιά. Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και έτσι πριν από λίγο η Ασφάλεια συνέλαβε δύο Έλληνες μέλη της συγκεκριμένης συμμορίας και μία γυναίκα για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί τρεις περιπτώσεις ληστειών από τη συγκεκριμένη ομάδα.

Όπως προέκυψε εισέβαλαν στα σπίτια και βασάνιζαν τα θυμάτά τους στέλνοντάς τα στο Νοσοκομείο. Τις τελευταίες μέρες η συγκεκριμένη ομάδα χτύπησε σε δύο σπίτια.

Στην πρώτη τους εισβολή στο Κερατσίνι δεν δίστασαν να βγάλουν τα δόντια από μία ηλικιωμένη γυναίκα προκειμένου να τους πει πού έχει χρήματα, ενώ στη δεύτερη στα Καμίνια χτύπησαν με σφυρί μάνα και γιο και τους έκανα ηλεκτροσόκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μία έξαρηση των εισβολών σε σπίτια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ληστεία στο σπίτι του Δημάρχου της Κηφισιάς. Οι αρχές εκτιμούν πως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αρκετοί άνθρωποι έχουν πάρει τα χρήματά τους από την τράπεζα και τα έχουν κρύψει στα σπίτια τους.

Οι επιθέσεις

Δύο μήνες πριν μάνα και γιος βρέθηκαν στο έλεος της αδίστακτης συμμορίας στα Καμίνια. Οι ληστές χτύπησαν το κουδούνι, η ηλικιωμένη γυναίκα άνοιξε την πόρτα και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης. Τη χτύπησαν με ένα σφυρί στο κεφάλι και εκείνη σωριάστηκε στο έδαφος αιμόρφυρτη. Στη συνέχεια οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι και αφού χτύπησαν τον γιο, του έκαναν ηλεκτροσόκ προκειμένου να τους αποκαλύψει σε ποιο σημείο του σπιτιού υπάρχουν χρήματα.

Όσο για τη δεύτερη περίπτωση στο Κερατσίνι, οι αδίστακτοι ληστές έβγαλαν από ηλικιωμένη γυναίκα ένα – ένα τα δόντια προκειμένου να τους πει πού έχει τα χρήματα.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των γειτόνων

«Ένας νεαρός εισέβαλε στο σπίτι της άτυχης γυναίκας και τη βασάνισε ανελέητα. Τη χτυπούσε στα νεφρά και τα πόδια με κλωτσιές και της φώναζε ώστε να τους δώσει όσα χρήματα είχε. όπως μου είπε το ίδιο το θύμα την έγδυσε, αφήνοντάς την μόνο με το εσώρουχο, την έδεσε και της έδινε να φάει σκόνη πλυντηρίου. Την τρυπούσε με βελόνες σε όλο της το κορμί μέχρι να του αποκαλύψει το σημείο που είχε χρήματα αλλά εκείνη δεν είχε τίποτα στο σπίτι. Ουρλιαζε μήπως την ακούσει κάπιος γείτονας αλλά δυστυχώς δεν την άκουσε κανείς. Τελικά ο ληστής την παράτησε νομίζοντας πως έχει πεθάνει».

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΑδέλφια 26 και 22 ετών διακινούσαν ναρκωτικά στη Λευκάδα
Επόμενο άρθροΒασίλης Παπαγεωργόπουλος: Άδικα βρίσκομαι εξοστρακισμένος στις φυλακές
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.