B-κουτί Live – Τετάρτη (18/02): Η αισθαντική Βossa Νova συναντά την εκρηκτική Samba του Rio de Janeiro!

0

1515615646Όταν η αισθαντική Βossa Νova των ’60s, συναντά την εκρηκτική Samba του Rio de Janeiro, φλερτάρει με τα βραζιλιάνικα Funky grooves των ’70s και το μουσικό κίνημα του Tropicalismo καταλήγοντας στη “pop” βραζιλιάνικη μουσική του σήμερα, την MPB, δημιουργείται ένα μουσικό ταξίδι πλούσιο σε ρυθμούς , εικόνες και ηχοχρώματα που γοητεύουν όχι μόνο τους… μυημένους, αλλά και τους μη εξοικειωμένους με τη βραζιλιάνικη μουσική και κουλτούρα.

H Ειρήνη Βαρθακούρη, με μια αυθεντική προσέγγιση στην ερμηνεία του βραζιλιάνικου ρεπερτορίου, παρέα με αξιόλογους μουσικούς της Jazz σκηνής της Αθήνας, τον Γρηγόρη Ντάνη στην κιθάρα, Δημήτρη Παπαδόπουλο στην τρομπέτα, Θάνο Χατζηαναγνώστου στα τύμπανα και Πέτρο Βαρθακούρη στο μπάσο σας παρουσιάζουν την Βραζιλιάνικη μουσική στην αυθεντική της μορφή αλλά και με μια πιο ελεύθερη, αυτοσχεδιαστική προσέγγιση. Η κοινή τους αγάπη για τη μουσική της Βραζιλίας είναι ο λόγος που η συνεργασία τους κρατάει 3 χρόνια, έχοντας κάνει πολυάριθμες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και όχι μόνο.

498984Η Banda Valéu είναι:351561564
Ειρήνη Βαρθακούρη – vocals
Γρηγόρης Ντάνης – quitar
Δημήτρης Παπαδόπουλος – trumpet
Πέτρος Βαρθακούρης – bass
Θάνος Χατζηαναγνώστου – drums

 

b-kouti logoΒ-ΚΟΥΤΙ: Ν. Τρυπιά 33-35 & Βρυούλων 20, Ν. Φιλαδέλφεια

Κρατήσεις: 210.2527337, 6976.610005

Και μην Ξεχνάτε…

  • Κάθε Δευτέρα Live από τους For@Partida – 22.00
  • Κάθε Τρίτη ΜΑΓΕΙΑ με τον Περσέα Αρκομάνη – 22.00

    be there…

Προηγούμενο άρθρο“Σουσάμι Άνοιξε” Η πρωτοποριακή εφαρμογή τριών νέων Ελλήνων σπουδαστών
Επόμενο άρθροΖευγάρι πορτοφολάδων στην Κέρκυρα – Ο ένας έκλεβε και η άλλη φύλαγε τσίλιες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.