Ζευγάρι πορτοφολάδων στην Κέρκυρα – Ο ένας έκλεβε και η άλλη φύλαγε τσίλιες

0

ImageHandler (3)Ο ένας έκλεβε και η άλλη φύλαγε τσίλιες! Το ζευγάρι των πορτοφολάδων που τρύπωναν σε επαγγελματικούς χώρους είχε μοιράσει τους ρόλους και τη λεία από τις κλοπές από τις οποίες έχει εξιχνιαστεί μια η οποία οδήγησε στην σύλληψή τους.

Ο 40χρονος άνδρας και η 37χρονη γυναίκα συνεργός του ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της κλοπής ενός πορτοφολιού το οποίο περιείχε 100 ευρώ και προσωπικά έγγραφα, από το γραφείο ενός επαγγελματικού χώρου στην πόλη της Κέρκυρας. Ο κάτοχός του αντιλήφθηκε την κλοπή και ενημέρωσε αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε το ζευγάρι και στην κατοχή του βρέθηκε μέρος των κλεμμένων χρημάτων και τα προσωπικά έγγραφα, που επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών, καθώς πάνω στον 40χρονο κατασχέθηκαν δέκα ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν είχε ιατρική συνταγή.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροB-κουτί Live – Τετάρτη (18/02): Η αισθαντική Βossa Νova συναντά την εκρηκτική Samba του Rio de Janeiro!
Επόμενο άρθροΟ ΣΟΝΦ σφράγισε το εισιτήριο για την τελική φάση της Α Εθνικής!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.