Τους έδωσαν λάθος μωρό να κηδέψουν

0

moroxeri_962583874Μία μακάβρια και τραγική περιπέτεια για ένα ζευγάρι στα Γιάννενα, που έχασε την περασμένη Κυριακή το μωρό τους, το οποίο είχε γεννηθεί πρόωρα στις 22 Ιανουαρίου και παρουσίασε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Χθες το πρωί έκαναν την κηδεία του παιδιού τους, αλλά λίγη ώρα αργότερα ενημερώθηκαν από την Αστυνομία ότι είχε γίνει λάθος από το νεκροτομείο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και τους έδωσαν… άλλο μωρό για να κηδέψουν.

Σε ό,τι αφορά το μωρό που κηδεύτηκε, οι πληροφορίες χθες το βράδυ ήταν ακόμη συγκεχυμένες, αφού γινόταν λόγος για γονείς από την Αλβανία ή για βρέφος που έφτασε στο νοσοκομείο από την Κέρκυρα.

Η τραγωδία για την οικογένεια του Σπ. Γεωργ. ξεκίνησε στις 22 Ιανουαρίου, όταν η γυναίκα του έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, που γεννήθηκε όμως πρόωρα. Το νεογνό, που παρουσίαζε σοβαρά προβλήματα, μπήκε σε ειδική μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, αλλά οι γιατροί παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να το σώσουν και το άτυχο κοριτσάκι εξέπνευσε το απόγευμα της Κυριακής.

Την κηδεία που έγινε χθες ανέλαβε γραφείο κηδειών, που παρέλαβε απευθείας το νεκρό νεογνό από το νεκροτομείο του νοσοκομείου.

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο σήμερα Τετάρτη (04/02) στις 7.00μμ με 28 θέματα!
Επόμενο άρθροΤο Ευρωκοινοβούλιο ετοιμάζει ψήφισμα που καταδικάζει τους ΑνΕλ για ξενοφοβία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.