Νέες μειώσεις μισθών για τους εργαζόμενους στη Χαλυβουργία Ελλάδος

0

16a1a47bc7ef00f582430f4b8cccf2e5_LΑπό τον Βασίλη Αγγελόπουλο

Νέες μειώσεις μισθών κατά 12% για το τρίμηνο Φεβρουαρίου – Απριλίου, αποφάσισε η διοίκηση της Χαλυβουργίας Ελλάδος, για τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο του Βόλου. Στην νέα επιχειρησιακή σύμβαση που υπογράφηκε μεταξύ των δύο πλευρών συμφωνήθηκε η συγκεκριμένη περικοπή.

Υπενθυμίζεται ότι η Χαλυβουργία Ελλάδος είναι η επιχείρηση, της οποίας εγκρίθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι, το σχέδιο ομαδικών απολύσεων, το οποίο είχε οδηγήσει στην απόλυση τους 45 από τους 74 εργαζόμενους, στο εργοστάσιο του Ασπρόπυργου.

Η επιχείρηση αναφέρει στη σύμβαση ότι έχουν προκύψει από το 2009 έως το 2013, αθροιστικά περίπου 160 εκατ. ευρώ, σε ζημίες. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι και το 2014, καταγράφηκαν ζημιές, οι οποίες θα προστεθούν στο παραπάνω, τεράστιο νούμερο. Η επιχείρηση εκτιμά ότι δεν διαφαίνεται στο άμεσο μέλλον, πιθανότητα αναστροφής της τραγικής κατάστασης, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει περαιτέρω περιορισμός των δραστηριοτήτων της.

ΠΗΓΗdikaiologitika.gr
Προηγούμενο άρθροΟι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Ν.Φ. κόβουν την πίτα τους
Επόμενο άρθροΒαρβαρότητα χωρίς τέλος βυθίζει την Μέση Ανατολή
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.