Μικρασιάτες: «Κατωπαναγιούσικο Αντάμωμα»

0

Εκ μέρους της Ενώσεως των Απανταχού Εκ Κάτω Παναγιάς Μικράς Ασίας Καταγομένων:

899187Πρόσκληση «Κατωπαναγιούσικο Αντάμωμα»

Με τη νοσταλγία του Αλησμόνητου Χωριού μας, Το ΔΣ της Ενωσης Κάτω Παναγιάς Μικράς Ασίας, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της στην εκδήλωση «Κατωπαναγιούσικο Αντάμωμα» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 7:00 μμ στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του ΚΕΜΙΠΟ Δήμου Νέας Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4, πλησίον ΗΣΑΠ).
Στο Αντάμωμα των μελών και των φίλων μας θα πραγματοποιηθεί ομιλία με προβολή εικόνων από την Κάτω Παναγιά του φιλόλογου κ. Θοδωρή Κοντάρα, παρουσίαση των πρόσφατων δράσεων του Συλλόγου από τον πρόεδρο κ. Αγγελο Κλειδά και βράβευση με το Αριστείο της Ενώσεως του μεγαλύτερου εν ζωή Κατωπαναγιούση κ. Γιάννη Παραδιά.
Η παρουσία σας αποτελεί τιμή για την Ενωση μας.

Προηγούμενο άρθροΟ ΑΟΝΦ Άτταλος κόβει την πίτα του
Επόμενο άρθροΔωρεάν είσοδο και ξεναγήσεις στο Μουσείο Iστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.