Δύο νεκροί από πυροβολισμούς πριν από λίγο στον Κορυδαλλό (upd)

0

6844898Ολα έγιναν σε κλιμακοστάσιο πολυκατοικίας στην οδό Κρέσνας 16, έξω από το διαμέρισμα του φερόμενου ως δράστη – Η αστυνομία τον αναζητεί παντού
Προσωπικοί ήταν σύμφωνα με πληροφορίες οι λόγοι πίσω από την τραγωδία με τους πυροβολισμούς και τους δύο νεκρούς που σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε πολυκατοικία, στον Κορυδαλλό.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο κλιμακοστάσιο πολυκατοικίας, στην οδό Κρέσνας 16 και σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης της επίθεσης είναι ένας άντρας ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε την αδερφή του και τον σύντροφό της.

Ο δράστης, ο οποίος έμενε στο ισόγειο της πολυκατοικίας, δίπλα στο κλιμακοστάσιο, αφού σκότωσε το ζευγάρι άφησε το όπλο στον τόπο του εγκλήματος και εξαφανίστηκε.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο από περιοίκους που άκουσαν πυροβολισμούς. Αμέσως έσπευσε στην πολυκατοικία περιπολικό της Άμεσης Δράσης, ενώ σε εξέλιξη είναι τώρα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

upd: Τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο δράστης είναι ο αδερφός της κοπέλας που δολοφόνησε! Ο αδερφοκτόνος πυροβόλησε την αδερφή του και τον σύντροφο της για προσωπικούς λόγους!

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΈκκληση για 20χρονο αγνοούμενο φοιτητή στα Γιάννενα
Επόμενο άρθροΤΩΡΑ: Θρίλερ με ακυβέρνητο επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο ανοιχτά της Μυκόνου (χάρτης)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.