Αγιος Κοσμάς Αιτωλός Ν.Φ.: Φωτορεπορτάζ από την κοπή πίτας του Ναού

1

TSAI 007Μέσα σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού Νέας Φιλαδελφείας το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα με ύμνους, και παραδοσιακά τραγούδια από μεγάλο χορό ψαλτών, μουσική και θεατρικά δρώμενα από νεαρά κατηχητόπουλα, ενώ κατά την διάρκειά της τιμήθηκε ο ενορίτης δημοσιογράφος κ. Γιώργος Κοντονής για τις προσφορές του στον Ι.Ναό.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Αρης Βασιλόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, δημοσιογράφοι,οι αρχηγοί των Προσκόπων,ο Πρόεδρος των Μικρασιατικών Σωματείων και πλήθος ενοριτών και φίλων. Στο τέλος της εκδηλώσεως ο Προϊστάμενος του Ναού, π.Τιμόθεος Ηλιάκης, ευχαρίστησε εγκάρδια τους παρευρισκομένους, όπως και τις συνεργάτιδές και τους συνεργάτες του στις ενοριακές δραστηριότητες, και ευχήθηκε καλή ευλογημένη και δημιουργική χρονιά σε όλους.

Προηγούμενο άρθροΑ.Ε.Φ.Χ. “Ευ Αγωνίζεσθαι”: Με επιτυχία η κοπή πίτας του συλλόγου (photos)
Επόμενο άρθρο3η Συνάντηση Φιλαναγνωσίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.