Άγριο φονικό ηλικιωμένου ζευγαριού στα Χανιά

0

2012062201421_120402470Eνα ασύλληπτο σκηνικό αιματοχυσίας αντίκρισαν οι αστυνομικοί που βρέθηκαν χθες το πρωί στην αγροικία κατακρεουργημένου ζευγαριού, στο Σφηνάρι Χανίων.

Τόσο ο 78χρονος όσο και η 66χρονη σύντροφός του κείτονταν νεκροί στην κρεβατοκάμαρα, μέσα σε μία λίμνη αίματος. Ο δράστης της διπλής ανθρωποκτονίας φαίνεται ότι είχε μεγαλύτερο μένος προς τη γυναίκα, η οποία έφερε πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι. Η 66χρονη είχε δεχθεί τουλάχιστον πέντε μαχαιριές στην πλάτη, μία στην κοιλιακή χώρα, ενώ έφερε χτυπήματα και στο κεφάλι. Ο 78χρονος είχε μαχαιρωθεί μία φορά στην κοιλιά και μία στην πλάτη. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Σταμάτη Μπελιβάνη, ο χρόνος θανάτου του ανδρόγυνου προσδιορίζεται από τη νύχτα της Κυριακής μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο γιος του 78χρονου, από τον πρώτο του γάμο, ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις Αρχές. Ο 51χρονος είπε ότι ανησύχησε καθώς τη Δευτέρα είχε κάνει αλλεπάλληλες κλήσεις στον πατέρα του, όμως δεν απάντησε σε καμία. Έτσι χθες το πρωί πήγε στο σπίτι του, οπότε και αποκαλύφθηκε το έγκλημα.

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΑρνητικός ο Σόιμπλε – Σε ρόλο συμβιβαστή ο Γιουνκερ
Επόμενο άρθροΗ αργή ταχύτητα ανάγνωσης ξεχωρίζει τους δυσλεξικούς από τους μη δυσλεξικούς
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.