Στο μετρό χωρίς παντελόνι (βίντεο)

0

newego_LARGE_t_901_106455168_type12905Γέμισαν γυμνά πόδια και όχι μόνο οι συρμοί του μετρό σε μεγαλουπόλεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη, καθώς εκατοντάδες ή και χιλιάδες πολίτες, κυρίως νέοι, συμμετείχαν στο No Pants Subway Ride.
Η ετήσια αυτή συμμετοχική εκδήλωση, που έχει σαν μόνο δηλωμένο σκοπό να προκαλέσει την ευθυμία των άλλων επιβατών, ξεκίνησε το 2002 από τη Νέα Υόρκη με 7 άτομα. Το 2006 είχαν φτάσει τους 150 και η αστυνομία αποφάσισε να συλλάβει 8. Σαν αποτέλεσμα της… καταστολής, πλέον είναι ετήσια «γιορτή» γύμνιας σε εξήντα και πλέον μεγαλουπόλεις…

Οι ρίζες του No Pants Subway Ride βρίσκονται στο Ωστιν του Τέξας, όπου μία μικρή ομάδα φοιτητών στο πανεπιστήμιο της περιοχής, με το ενδεικτικό όνομα Knighthood of Buh, αποφάσισε ότι το να κατεβάζουν τα παντελόνια τους δημοσίως την Πρωτομαγιά ήταν ένα καλό και χιουμοριστικό φινάλε για το τέλος του εξαμήνου.

Μετά από πολλά χρόνια, το 2000 άρχισε η επίσημη προώθηση της νέας «παράδοσης» και σταδιακά εξαπλώθηκε σε άλλες πολιτείες των ΗΠΑ και του Καναδά, όπως και νοτιότερα στο Μεξικό και αλλού, ενώ πέρασε και τον Ατλαντικό και τον Ειρηνικό και πλέον πραγματοποιείται σε πολλές περιοχές στην Ευρώπη και την Αυστραλία.

Δείτε χαρακτηριστικά βίντεο που ανέβηκαν χτες στο διαδίκτυο:

Νέα Υόρκη

Άμστερνταμ

Σικάγο

https://www.youtube.com/watch?v=ON8LsX0KJp0

 

ΠΗΓΗnewsonly.gr
Προηγούμενο άρθρο“Ποντικοί” στο 4ο δημοτικό σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας! (Φωτορεπορτάζ)
Επόμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από τη κοπή πίτας της Ιεράς Μητρόπολης Φιλαδελφείας-Ιωνίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.