Πέθανε παίζοντας βιντεογκέιμ για 3 ημέρες

0

22
Videogame μέχρι τελικής πτώσης έπαιξε ένας άντρας στη Ταϊβάν, ο οποίος άφησε τη τελευταία του πνοή μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή, σε ένα ίντερνετ καφέ. Ο θάνατός του επήλθε έπειτα από καρδιακή προσβολή ως συνέπεια εξάντλησης, αφού ο 32χρονος Hsieh στον υπολογιστή έπαιζε τρία συνεχόμενα εικοσιτετράωρα!

Ο εθισμένος στα παιχνίδια Hsieh πέθανε σε ίντερνετ καφέ στην πόλη Kaohsiung, όπου βρέθηκε αναίσθητος στην καρέκλα του. Σύμφωνα με το Taipei Times, οι υπόλοιποι θαμώνες θεώρησαν ότι ο άτυχος άντρας απλά κοιμόταν, μετά από το non-stop gaming. Ο 32χρονος μεταφέρθηκε από έναν υπάλληλο του καφέ στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Ο Hsieh ήταν τακτικός πελάτης και πάντα έπαιζε διαδοχικά πολλές ημέρες. Όταν κουραζόταν, κοιμόταν συνήθως στην καρέκλα του, γι αυτό και δεν ανησυχήσαμε», είπε ο υπεύθυνος του καταστήματος.

Οι αστυνομικοί από την πλευρά τους είπαν ότι ακόμη και όταν έγινε η μετακομιδή του πτώματος, οι υπόλοιποι πελάτες μετά βίας έστρεψαν το βλέμμα τους από τις οθόνες των υπολογιστών.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΤι πρέπει να ξέρετε στο δρόμο για την κάλπη
Επόμενο άρθροΕπανήλθαν τα τόπλες στην 3η σελίδα της Sun
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.