Ευτυχώς που ο Μαραντόνα δεν έγινε διακοσμητής… (Βίντεο)

0

Όταν ακόμα έπαιζε ποδόσφαιρο μας χάριζε τις καλύτερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ της χρόνιας, εφόσον όμως απέχει από την ενεργό δράση εδώ και αρκετά χρόνια, φέτος, έστω και άθελα του πάει να κατακτήσει μια διαφορετική… διάκριση: Αυτή του πιο κιτς Χριστουγεννιάτικου δέντρου! Ο λόγος για τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο αργεντίνος σούπερ σταρ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ένα βίντεο στο οποίο εύχεται χρόνια πολλά. Από το βίντεο αυτό όμως κλέβει την παράσταση το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ένα δέντρο που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι στολισμένο από παιδάκι νηπιαγωγείου ή… την ελληνίδα γιαγιά, μιας και το δέντρο έχει επάνω ένα σωρό από σαβούρες, σαν αυτές που αρνούνται να πετάξουν οι ελληνίδες γιαγιάδες και δεν πρόκειται να παραδεχτούν ότι είναι εκτός μόδας και άχρηστο.

Το δέντρο είναι άσπρο, πολύχρωμα (άσχημα) στολίδια και κάθε λογής και άπειρα φωτάκια.

Σίγουρα αν το δέντρο είχε φωνή θα το ακούγατε στο πίσω μέρος να ουρλιάζει από τη φρίκη του!

Προηγούμενο άρθροΓκρέμισαν το σπίτι του Καζαντζάκη στο Ηράκλειο!
Επόμενο άρθροΣτΕ: Ταυτόσημα, Νέα Φιλαδέλφεια & Γήπεδο ΑΕΚ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.