Θεοφάνεια στη Νέα Φιλαδέλφεια: Πρόγραμμα εορτασμού

11

theofaneia-nea-filadelfeiaΤην Τρίτη 6 Ιανουαρίου με αρκετό κρύο θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός των Θεοφανείων στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από νωρίς το πρωί (8.00πμ) στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα), θα γίνει Αρχιερατικό συλλείτουργο, παρουσία των Μητροπολιτών κ.κ. Γαβριήλ & Κωνσταντίνου. Αμέσως μετά, η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού θα συναντηθεί στον Ιερό Ναό Αγ. Ιωάννη Μαδύτου και κατόπιν, θα τελεστεί η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στην λίμνη του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.

Δείτε επίσης: Τα Άγια Θεοφάνεια ή Άγια Φώτα

 

Προηγούμενο άρθροΙωνικός Ν.Φ.: Διάκριση της γυναικείας ομάδας Μπάσκετ
Επόμενο άρθροΗ Περιφέρεια Αττικής για την Κακοκαιρία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. παράκληση: οι εκπρόσωποι του δήμου που δεν πιστεύουν ας μην έρχονται στις εκκλησίες . ξέρετε, δεν είναι υποχρεωτικό! κι αν εκείνοι γελούν ειρωνικά με τη τέλεση του αγιασμού να ξέρουν ότι οι ίδιοι είναι γελίοι γιατί ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος! (θα το έγραφα σε ξεχωριστή ανάρτηση αλλά δεν γίνεται από ό,τι βλέπω) άιντε χρονιάρα μέρα, μας δουλεύουνε μπροστά στα μάτια μας! Και δεν μιλάω κομματικά αλλά προσωπικά για κάθε έναν τους. (για να μη παρεξηγηθώ το ξεκαθαρίζω)

  2. δεν κρίνω τη πίστη του καθενός. είπα “αυτοί που δεν πιστεύουν να μη πηγαίνουν στην εκκλησία”. ΤΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΤΙ ΜΟΔΑ? δεν είναι θέατρο, είναι χώρος πίστης για μερικούς, όπως το τζαμί και ο ναός του Βούδα. απλό είναι, δε χρειάζεται να το κάνουμε περίπολοκο! ούτε χρειάζεται υπερανάλυση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.