Εκδήλωση – Συζήτηση του ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια

0

Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση-πρόσκληση:

1451545461ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Στις πιο σύντομες εκλογές της μεταπολίτευσης, η αντικαπιταλιστική αριστερά δίνει τη μάχη με το ψηφοδέλτιο της πολιτικής συνεργασίας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με την Μετωπική Αριστερή Συμπόρευση –ΜΑΡΣ.
Το ψηφοδέλτιο αυτό δεν είναι ένα ακόμα ανάμεσα σε όλα τα άλλα. Αντίθετα, η κάθοδός μας στις εκλογές φιλοδοξεί να εκφράσει και να αναδείξει τους αγώνες του λαού μας, των εργαζόμενων και την νέας γενιάς που όλο το προηγούμενο διάστημα δεν έσκυψαν το κεφάλι.
Επιθυμεί να αναδείξει την τάση της αποφασιστικής σύγκρουσης για την ανατροπής της βάρβαρης επίθεσης της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σε πλήρη συνεργασία με την ΕΕ και το ΔΝΤ, και κάθε στήριγμά της όπως είναι η νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χ.Α.
Διαχωρίζεται από τις κυβερνητικές αυταπάτες μιας καλύτερης διαχείρισης στα πλαίσια της ΕΕ και του ευρώ, στα πλαίσια του καπιταλιστικού μονόδρομου που αποδέχεται πλήρως ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από τις αδιέξοδες και καταστροφικές σεχταριστικές εμμονές του ΚΚΕ .
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Μετωπική Αριστερή Συμπόρευση, διακηρύσσει ότι λαός δεν πρέπει να περιμένει κανένα σωτήρα. Θέτει από τώρα στο κίνημα, στην εργατική τάξη, συνολικά στην κοινωνία, τις απαραίτητες προϋποθέσεις και στόχους, ενάντια σε ΕΕ, κεφάλαιο και το σάπιο πολιτικό σύστημα για να μπορέσει ο λαός μας όχι μόνο να ανασάνει, αλλά να αντεπιτεθεί και να νικήσει. Και θεωρεί πως εκτός από την εκλογική της ενίσχυση, σημαντικός κρίκος για όλα αυτά, είναι ο μαζικός λαϊκός ξεσηκωμός, η κινητοποίηση των εργαζόμενων και της νεολαίας σήμερα.
Σας καλούμε στην εκδήλωση-συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί
την Τετάρτη 21 Γενάρη στις 19.30
στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας Νικολάου Τρυπιά 45
Ομιλητές:
• Τάσος Αναστασιάδης, δημοσιογράφος, ΠΣΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, υπ. βουλευτής στη Β’ Αθήνας.
• Μάνος Καμπούρης, δημοσιογράφος, υπ. βουλευτής στη Β’ Αθήνας
• Κώστας Μάρκου, οδοντίατρος, ΚΣΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Προηγούμενο άρθροΑρνητική πρωτιά της Ελλάδας για την φτώχεια
Επόμενο άρθρο«Βάση των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Βέλγιο η Ελλάδα ή η Τουρκία»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.