Xάος λόγω κακοκαιρίας…

0

1231321Η πρωινή βροχή της Δευτέρας προκάλεσε και πάλι κυκλοφοριακό έμφραγμα στην Αθήνα με πολλούς δρόμους να κλείνουν και να προκαλείται κομφούζιο με τα αυτοκίνητα να παραμένουν για πολλές ώρες ακινητοποιημένα.
Τα προβλήματα εστιάζονται στη Λ. Μεσογείων, τη Λ. Κηφισίας αλλά και στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας και στα δύο ρεύματα, όπου τα οχήματα είναι σχεδόν ακινητοποιημένα.

Επίσης, προβλήματα παρουσιάζονται και στην Αττική Οδό, όπου σύμφωνα με την Τροχαία, παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις.

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έχουν κηρυχθεί οι δήμοι Χαλκηδόνας και Δέλτα Έβρου.

Σήμερα, τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επηρεάσουν την Ανατολική Πελοπόννησο, την Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και βαθμιαία τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Αύριο Τρίτη τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

ΠΗΓΗnews247.gr
Προηγούμενο άρθροΈνα εργαστήρι κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών στο ΠΠΙΕΔ (photos)
Επόμενο άρθροΝ. Παπανικολάου: Καταδίκη για την επίθεση σε έναν εκ των 17 της προσφυγής
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.