Νέα Φιλαδέλφεια: Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του κατηχητικού του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη (Φωτορεπορτάζ)

0

Τα Κατηχητικά Σχολεία του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη Νέας Φιλαδέλφειας παρουσίασαν την Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου για τους γονείς των παιδιών και την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014, για το κοινό της ενορίας.

Η γιορτή περιελάμβανε 2 θεατρικά που αφορούσαν στην “Γέννηση του Χριστού” και στον “Τέταρτο Μάγο”, 1 μουσικοκινητικό δρώμενο με τίτλο “Με λένε πίστη” αλλά και 2 ακόμα δρώμενα με τίτλο “Χριστούγεννα με λάθος τρόπο” και “Τα 4 κεριά”. Η γιορτή έκλεισε με το τραγούδι “Μια νέα αρχή” κάνοντας όλο το κοινό να συγκινηθεί με το μήνυμα που έστειλαν και τα 56 παιδιά μας για την ελπίδα που υπάρχει μέσα από τα παιδικά χαμόγελα και μέσα από το Χριστό!!!

Προηγούμενο άρθροΠάμε εκλογές; Έκτακτο υπουργικό συμβούλιο τη Δευτέρα στις 14.00…
Επόμενο άρθρο3η ψηφοφορία για Πρόεδρο στις 12.00- Εκλογές στον Ορίζοντα…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.