Κατάρρευση της μάντρας του 3ου Δημοτικού Νέας Φιλαδελφείας, είχαμε την Πέμπτη τα ξημερώματα. Το παλιό τοιχίο κατέρρευσε λόγω της έντονης βροχόπτωσης, σύμφωνα με τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου. Βέβαια, εδώ τίθεται και ένα μεγάλο ζήτημα. Τι θα γινόταν αν το τοιχίο έπεφτε την ώρα που περνούσαν μικροί μαθητές, πολίτες ή αυτοκίνητα;;; Πολλά από τα σχολεία της πόλης (όπως και το 3ο) είναι γερασμένα. Την περασμένη χρονιά είχαμε το μεγάλο θέμα με τις ζημιές (παλαιότητας) στο 3ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας. Και τα περισσότερα σχολεία της πόλης είναι στην ίδια κατάσταση…

Στο βίντεο και το φωτορεπορτάζ του Fx-news, θα δείτε τις ζημιές από την κατάρρευση της μάντρας καθώς και τα συνεργεία του δήμου με τους αρμόδιους αντιδημάρχους που από πολύ νωρίς επιλήφθηκαν του θέματος και άμεσα προχώρησαν στην αποκατάσταση της ζημιάς.

Προηγούμενο άρθροΠροσφυγή στο ΣτΕ: Βίντεο με την απάντηση Βασιλόπουλου σε σχετική ερώτηση(Γήπεδο ΑΕΚ)
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Συνάντηση Ανδριόπουλου με Δήμο Φ.Χ. την Παρασκευή
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.