Σάββατο 15 Αυγούστου 2020 - 2:06 μμ

Νέα Χαλκηδόνα: Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του κατηχητικού του Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου (Φωτορεπορτάζ)

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος συνεργάτης

nea-xalkhdona-kathxhtiko-xristoygenna (1)Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 πραγματοποιήθηκε στο χώρο του παρεκκλησίου της Αγίας Σοφίας η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του κατηχητικού της ενορίας μας.
Με τη παρουσία τους μας τίμησαν οι γονείς και συγγενείς των παιδιών ,διάφοροι ενορίτες μας καθώς και (προς μεγάλη μας τιμή και ευχαρίστηση ) ο νέος μητροπολίτης μας κ.Γαβριήλ με τη συνοδεία του.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με προβολή της πορείας του κατηχητικού από τότε που ξεκίνησε μέχρι και το σήμερα, στο προζέκτορα που αποκτήθηκε πρόσφατα με την ευγενική χορηγία των ευλαβών ενοριτών μας.

Στη συνέχεια το τμήμα με τα μικρά παιδάκια του κατηχητικού τραγούδησε 2 τραγουδάκια και παρουσίασε ένα σκετσάκι με τίτλο Τα μικρά δωράκια του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.Τα στιχάκια και οι στολές των παιδιών κατασκευάστηκαν από τις κατηχήτριές τους: κα Αφροδίτη και κα Μυρσίνη.

Έπειτα ακολούθησε το τμήμα των μεγαλύτερων παιδιών, τα οποία παρουσίασαν ένα θεατρικό την ιστορία του οποίου εμπνεύστηκε η κατηχήτρια τους κα Κωνσταντίνα και τραγούδησαν τραγούδια για τη Πίστη και την Αγάπη.

Η γιορτούλα αυτή έκλεισε με τα Κάλαντα που ακούστηκαν από όλα τα παιδάκια και έπειτα με τη λήψη αναμνηστικών φωτογραφιών μάζι με το μητροπολίτη μας και μοίρασμα δώρων στα παιδιά(προσφορά του κ.Γεώργιου Κιτάντη).

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους:
– Αντώνη Μποφίλιο και Νικόλαο Κορρέ που βοήθησαν στη προετοιμασία και ολοκλήρωση της γιορτής

– Αντώνη Μποφίλιο , Ελεάννα-Στυλιανή Λουκίσσα και Γιάννη Μπριλάκη που συνόδεψαν με τις κιθάρες τους τα τραγούδια των παιδιών

– Μιχάλη Βενετάκη και Μαργαρίτα Μαμάη για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού της εκδήλωσης.

Αξίζει να αναφερθεί επίσης ότι από την αρχή της εκδήλωσης είχε στηθεί στον προαύλιο χώρο το παρεκκλησίου πάγκος με διάφορες χειροποίητες δημιουργίες προς ενίσχυση του κατηχητικού,προσφορά του κ. Γεώργιο Κιτάντη και των κατηχητριών.

Στη συλλογή των χρημάτων βοήθησαν κυρίες την ενορίας μας οι οποίες μετά το πέρας της εκδήλωσης μοίρασαν στον κόσμο γλυκά και αναψυκτικά (προσφορά του Σ.Μ Σκλαβενίτη και του κατηχητικού).Θα θέλαμε να τις ευχαριστήσουμε πάρα πολύ για την προσφορά τους!

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!