Συνάντηση Δ.Φ.Χ. με γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας για το πρόβλημα των παιδικών σταθμών

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

paidikos-trofeiaΟ Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου
προσκαλούν σε κοινή συνάντηση όλους τους γονείς των παιδιών σε προσχολική ηλικία

Αγαπητοί γονείς γνωρίζετε πολύ καλά ότι οι παιδικοί σταθμοί έχουν διαρκή προβλήματα υποχρηματοδότησης, έλλειψης μόνιμου προσωπικού και ανεπαρκών υποδομών. Επειδή τα προβλήματα είναι μόνιμα και αν δεν αντιδράσουμε θα εμφανίζονται κάθε χρόνο πιο οξυμένα χρειάζεται συντονισμός και κοινός αγώνας διεκδίκησης.

Δε δεχόμαστε να γίνουμε απλοί διαχειριστές της διάλυσης των δομών προσχολικής αγωγής, που ακολουθούν τη γενικότερη διάλυση των υπηρεσιών κοινωνικού χαρακτήρα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Στόχος της κοινής δράσης γονέων, εργαζομένων και δήμου είναι η κάλυψη όλων των οικογενειών εργαζομένων και ανέργων, που τα παιδιά τους βρέθηκαν εκτός δημοτικών παιδικών σταθμών και η βελτίωση της ποιότητας της προσχολικής αγωγής.

για να συζητήσουμε, να σας ενημερώσουμε και να διεκδικήσουμε ποιοτικούς δωρεάν δημόσιους παιδικούς σταθμούς για όλα τα παιδιά.

Σας περιμένουμε την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014 στις 6μμ στο πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας, Ν. Τρυπιά 45.

Προηγούμενο άρθροΠροκήρυξη Δ.Φ.Χ.: Πρόσληψη 14 ατόμων για τους Παιδικούς Σταθμούς!
Επόμενο άρθρο“Αμφίπολη: Στα χνάρια της Ολυμπιάδας…”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.