Εξασφάλισε το πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ» ο Δήμος Φ.Χ.

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξασφαλίστηκε το έργο «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ» για το Δήμο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας

energeiakoi-epithewrhtesΣυνάντηση με τον Πρόεδρο του Κ.Α.Π.Ε ( Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας) κ. Κουτρούκη και στη συνέχεια με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Κωνσταντινόπουλο πραγματοποίησε χθες 17 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας Άρης Βασιλόπουλος και στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου.
Στόχος των συναντήσεων ήταν η διασφάλιση του προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ», στο οποίο έχει ενταχθεί ο Δήμος μας και για το οποίο υπήρχε μεγάλος κίνδυνος να χαθεί λόγω του “overbooking”, δηλαδή της υπερπλήρωσης κατά 17% του προγράμματος από τους Δήμους. Στις συναντήσεις εξηγήθηκε πως ο Δήμος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας έχει καταθέσει πλήρη φάκελο, καθώς έχουν συνταχθεί τα τεύχη δημοπράτησης και ότι στις συνθήκες οικονομικής δυσπραγίας που ζούμε η απένταξη ενός έργου ενεργειακής αναβάθμισης του Δήμου μας θα συνιστούσε σοβαρή απώλεια για το Δήμο μας.
Ο Πρόεδρος του Κ.Α.Π.Ε μας διαβεβαίωσε πως το έργο αυτό είναι στη λίστα των 30 έργων που απέστειλε στο Υπουργείο Ανάπτυξης, ενώ στη συνέχεια ο κ. Κωνσταντινόπουλος μας διαβεβαίωσε πως το έργο «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ» για το Δήμο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας θα ενταχθεί στο σύνολό του με βασική προϋπόθεση την ολοκλήρωση του μέσα στο 2015.

Προηγούμενο άρθροΜοναδική εμπειρία η χειμερινή εκδρομή του ΣΟΝΦ στο Βελούχι
Επόμενο άρθροΣεισμός Εύβοια: Άγνωστο το ρήγμα – Δεν είναι της Αταλάντης…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.