Ρεπορτάζ Παιγνιοθήκης & Αστοχία υλικού…

0
paigniothiki-amea-21.01.2013-1
Φωτογραφία αρχείου

Το Fx-news.gr βρέθηκε την Δευτέρα (13/10) το απόγευμα στον Αγιασμό για την νέα χρονιά της Παιγνιοθήκης ΑμΕΑ του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας που έγινε στο “στέκι” και έδρα των παιδιών στη Κοινωφελή Επιχείρηση (Νέα Χαλκηδόνα).

⇒Κάναμε το σχετικό Φωτορεπορτάζ αλλά λόγω τεχνικού προβλήματος -αστοχία υλικού- στην κάρτα μνήμης της κάμερας οι φωτογραφίες του ρεπορτάζ χάθηκαν…

Ζητάμε ταπεινά συγγνώμη και ιδιαίτερα από τα παιδιά της Παιγνιοθήκης.⇐

Η εκδήλωση έγινε στην αυλή του κτιρίου με οικοδέσποινα της κυρία Αντωνία Αναγνώστου (Πρόεδρο Κοινωφελούς) και παρόντες (όσους είδαμε) από την διοίκηση τον Δήμαρχο κ. Άρη Βασιλόπουλο, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γιώργο Πάνο, τους αντιδημάρχους κ.κ. Β. Κουμαριανό, Ν. Ανανιάδη, Μ. Λάλο.

Από την αντιπολίτευση είδαμε μόνο τους κ.κ. Απόστολος Κόντο & Κώστας Ντάτση (Ζούμε Μαζί). Επίσης παραβρέθηκε και η πρώην Πρόεδρος της Κοινωφελούς κα. Νίκη Καβακοπούλου.

Φυσικά στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι Εθελόντριες/Εθελοντές της Παιγνιοθήκης, οι οποίοι στηρίζουν με το ανιδιοτελή τους έργο τα παιδιά με ειδικές δεξιότητες.

Τους Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Προηγούμενο άρθρο3.000 προσλήψεις ανέργων για 5 μήνες σε νοσοκομεία
Επόμενο άρθροΤέλος τα κοινόχρηστα για θέρμανση στις πολυκατοικίες αν…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.