Μόλις 16 ημέρες πριν την προγραμματισμένη συναυλία της στην Αθήνα, η Lady Gaga δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο χαιρετάει ενθουσιασμένη την χώρα μας.

«Γεια σου Ελλάδα, είμαι η Lady Gaga. Δεν βλέπω την ώρα να φέρω την περιοδεία μου ArtRAVE: the ARTPOP BALL στην Αθήνα, στις 19 Σεπτέμβρη», ακούγεται να λέει η Mother Monster, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του ΟΑΚΑ στις 19 Σεπτέμβρη.

Το βίντεο αυτό ανέβηκε από την επίσημη σελίδα Lavris.

Την ίδια ώρα, το ΟΑΚΑ ετοιμάζεται να υποδεχθεί την σταρ και τα «τερατάκια» της, όπως η ίδια αποκαλεί τους θαυμαστές της. Oι διοργανωτές έδωσαν στη δημοσιότητα στοιχεία για το στήσιμό της επιβλητικής σκηνής όπου θα εμφανιστεί η σταρ.

Η διάσημη κι επιβλητική «Χοντρή Κυρία», όπως ονομάζεται η σκηνή, θα ταξιδέψει στην χώρα μας από τη Γερμανία με 14 νταλίκες και 30 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό να την συνοδεύουν, ενώ απαιτεί για το τελικό στήσιμό της 6 ολόκληρες μέρες.

Με πλάτος 50 μέτρα, ύψος επταόροφης οικοδομής (21 μέτρα) και βάθος 31 μέτρα, η σκηνή θα καταλάβει έκταση 2.000 τετραγωνικών μέτρων, ενώ πάνω της θα στηθούν δύο γιγαντοοθόνες LED και 30 τόνοι ηχητικών, φωτιστικών και μηχανημάτων για ειδικά εφέ!

 

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΣτο δρόμο για το σχολείο! (photos)
Επόμενο άρθροΞεκινά η ανάπλαση της Πανεπιστημίου – Σύνταγμα – Ομόνοια! (photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.