ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτό είναι το νέο δημοτικό συμβούλιο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας!

0

1neo-dhmotiko-symbpylio-dhmoy-filadelfeias-xalkhdonas-photosTo Fx-news.gr εξασφάλισε από το Πρωτοδικείο Αθηνών την τελική επίσημη σταυροδοσία των δημοτικών παρατάξεων που συμμετείχαν στις δημοτικές εκλογές του περασμένου Μάη…

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η απίστευτη τριπλή ισοβαθμία και μάλιστα στην τελευταία εκλόγιμη 15η θέση στο ψηφοδέλτιο (Ν. Φιλ/φειας) της «Δύναμης Πολιτών».

Συγκεκριμένα, οι Ανδρέου Χριστίνα, Ανεμογιάννης Γιώργος & Ζαμπετάκης Ιωάννης, είχαν λάβει από 134 σταυρούς! Την λύση έδωσε η «κληρωτίδα» του Πρωτοδικείου!!!

Τυχερή στάθηκε η Χριστίνα Ανδρέου, η οποία είναι πλέον και επίσημα δημοτική σύμβουλος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας! Δεύτερος ήρθε ο Γιώργος Ανεμογιάννης και τρίτος ο Ιωάννης Ζαμπετάκης. Ανεξάρτητα όμως από την κλήρωση, και όπως διέρρευσε από τους κόλπους της «Δύναμης Πολιτών», θα μοιραστούν την θητεία από 20 μήνες ο καθένας.

Το άλλο πολύ σημαντικό θέμα που ξεκαθάρισε, είναι ότι η «Δύναμη Πολιτών» θα έχει 19 έδρες (δημ. Συμβούλους) και όχι 20. Την έδρα πήρε η παράταξη «Μπροστά» της κας. Βάσως Αγαγιώτου, η οποία εκλέγει και δεύτερο δημοτικό σύμβουλο. Τον κ. Νίκο Σιώρη ο οποίος ήρθε πρώτος στην Νέα Χαλκηδόνα με το “Μπροστά”.

Δείτε το νέο δημοτικό συμβούλιο της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, το οποίο θα ξεκινήσει τις εργασίες του την 1η Σεπτέμβρη:

neo-dhmotiko-symbpylio-dhmoy-filadelfeias-xalkhdonas-photos

Προηγούμενο άρθροΗ οργανωτική δομή του “νέο”
Επόμενο άρθροΚαι επίσημα χρεοκοπημένη η Αργεντινή!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.