“Αυτός” φταίει για τον θάνατο του Τζιμ Μόρισον!

0

Jim-Morrison-the-doorsΗ τραγουδίστρια Marianne Faithfull υποδεικνύει τον τέως εραστή της Jean de Breteuil ως υπαίτιο για τον θάνατο του Τζιμ Μόρισον, εμβληματικό τραγουδιστή των Doors.

Οι φήμες ότι ο έμπορος ναρκωτικών de Breteuil ευθυνόταν για τον θάνατο του Μόρισον, έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολλές δεκαετίες, αλλά τίποτε δεν έχει αποδειχτεί από το 1971, όταν ο τραγουδιστής βρέθηκε νεκρός στη μπανιέρα του διαμερίσματός του, στο Παρίσι. Ο Τζιμ Μόρισον ήταν τότε μόλις 27 χρονών.

Μια ιατρική έκθεση αναφέρει ως αιτία θανάτου καρδιακή ανεπάρκεια που προκλήθηκε από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ. Δεν διενεργήθηκε όμως αυτοψία, καθώς η γαλλική αστυνομία δεν θεώρησε ότι υπήρχαν υποψίες για εγκληματική ενέργεια, κάτι που έχει δώσει λαβή σε ποικίλες θεωρίες συνωμοσίας.

Τις φήμες επιβεβαιώνει τώρα η Marianne Faithfull που έμενε τότε μαζί με τον Jean de Breteuil, που ήταν γνωστός ως προμηθευτής ηρωίνης στους παρισινούς κύκλους του θεάματος. «Ήξερα ότι κάτι κακό θα γινόταν» λέει η τραγουδίστρια και ηθοποιός στην βρετανική εφημερίδα Independent «και έτσι πήρα μερικά υπνωτικά για να… μην είμαι εκεί. Ο Jean επισκέφθηκε το Μόρισον και η ηρωίνη ήταν πολύ καθαρή και τον σκότωσε. Ήταν σίγουρα ατύχημα, αλλά λίγη σημασία έχει πια, όσοι εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία έχουν πεθάνει, εκτός από μένα».

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: “ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ”!
Επόμενο άρθρο600 εκατ. ευρώ για 145.000 ανέργους…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.