Κινητικότητα στους Δήμους: Παράταση μέχρι…

0

DimarheioΜε νομοθετική ρύθμιση που θα προωθήσει τις επόμενες ημέρες  το υπουργείο Εσωτερικών παρατείνεται μέχρι τέλος Ιουλίου  η υλοποίηση του προγράμματος ενδοδημοτικής κινητικότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών θα προχωρήσει σε αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου προκειμένου να ολοκληρωθεί ο στόχος των 3.000 μετακινήσεων μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, οπότε και ολοκληρώνεται το χρονοδιάγραμμα της δράσης. Μέχρι σήμερα μέσω του προγράμματος της ενδοδημοτικής κινητικότητας έχουν μετακινηθεί περίπου 900 υπάλληλοι. Μάλιστα επειδή  αιτήσεις ένταξης υπαλλήλων δεν προωθήθηκαν είτε γιατί δεν εγκρίθηκαν από τον δήμο – φορέα προέλευσης, είτε γιατί δεν έγιναν δεκτοί από τον δήμο- φορέα υποδοχής, το υπουργείο αναμένεται να αφαιρέσει από το ισχύον θεσμικό πλαίσιο ενδοδημοτικής κινητικότητας την προϋπόθεση να έχει ο υπάλληλος την έγκριση του δήμου προκειμένου να μεταταχθεί.

Προηγούμενο άρθροΑπό σήμερα ισχύει ο νέος αυστηρότατος νόμος για την ασφάλιση των οχημάτων: Δείτε τις ισχύει…
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Μέχρι 10 Ιουλίου θα ψηφιστεί το “Ρυθμιστικό”???
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.