Ένα διαφορετικό Μουντιάλ… (photos)

Η παιδική αθωότητα σε όλο της το μεγαλείο. Σε μια παραγκούπολη που πρόσφατα καταστράφηκε από πυρκαγιά εργοστασίου, μικρά αγόρια παίζουν το δικό Μουντιάλ...

0

Slum children play soccer at Gazipur district in Dhaka on 2Παρά το γεγονός ότι η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του Μπανγκλαντές βρίσκεται στην 162η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA, η χώρα έχει εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλους, με τους περισσότερους να υποστηρίζουν της Εθνικές ομάδες της Βραζιλίας και της Αργεντινής.

Tα πιο δημοφιλή αθλήματα στη χώρα είναι το κρίκετ και το ποδόσφαιρο. Η Dhaka είναι η πρωτεύουσα του Μπανγκλαντέζ και ο πληθυσμός της 15 εκατομμύρια. Μια πόλη, στην οποία οι (κοινωνικές) αντιθέσεις γίνονται αντιληπτές και με… γυμνό μάτι.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στην φτωχογειτονιά του Gazipur της Dhaka στο Μπαγκλαντέζ από τον Probal Rashid.

Slum children play soccer at Gazipur district in Dhaka on 2 Slum children play soccer at Gazipur district in Dhaka on 2 Slum children play soccer at Gazipur district in Dhaka on 2 Slum children play soccer at Gazipur district in Dhaka on 2 Slum children play soccer at Gazipur district in Dhaka on 2 Slum children play soccer at Gazipur district in Dhaka on 2 Slum children play soccer at Gazipur district in Dhaka on 2

ΠΗΓΗsport24.gr
Προηγούμενο άρθροΝέα φανέλα Γερμανίας: Το “κρυφό πολιτικό μήνυμα” που έστειλε στον κόσμο…
Επόμενο άρθρο“Κόκκινα δάνεια: “Λύση” αλλά με… τι λεφτά???
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.