“Oh God”! Πώς να προσευχόμαστε για το Μουντιάλ!

0

prayer-for-england-wc-brazil-2014Αυτές οι δύο λέξεις αποτελούν πλέον την επίσημη προσευχή της Εκκλησίας της Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Η Εκκλησία της Αγγλίας κυκλοφόρησε τέσσερις επίσημες προσευχές για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. Ο πάτερ  Nick Baines, Επίσκοπος του Leeds και οπαδός της Liverpool, έγραψε αρχικά τις προσευχές για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στη Νότια Αφρική και τώρα για τη Βραζιλία…

Γιατί οι προσευχές έχουν σημασία; “Ο Θεός δεν έχει ομάδα και υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα για να προσευχηθούν για όλο τον κόσμο, κυρίως το Ιράκ, τη Νιγηρία και το Σουδάν για να αναφέρουμε μόνο τρεις,” και εξήγησε: “Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι μια υπενθύμιση της χαράς ενός έθνους που έρχονται μαζί για έναν κοινό σκοπό, κάτι που από μόνο του αξίζει να το γιορτάσουμε. ”

Εδώ είναι τα πέντε προσευχές:

Προσευχή 1: 
” Μια Προσευχή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. 

Κύριος των πάντων των εθνών, ο οποίος έβαλε το σύμπαν σε λειτουργία, οδηγός, διαφυλάσσει και προστατεύει όλους όσους εργάζονται ή παίζουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είθε όλοι να βρείτε σε αυτό το διαγωνισμό τη πηγή της  γιορτής, μια εμπειρία με κοινή ανθρωπιά και μια καλή στάση του γενναιόδωρου φίλαθλου στπυσ άλλους. Αμήν. ”

Προσευχή 2: “Μια Προσευχή για τη Βραζιλία. Ο 

Θεός των εθνών, ο οποίος έχει πάντα καλεσει τους ανθρώπους του να είναι μια ευλογία για τον κόσμο, να ευλογεί όλους όσους λαμβάνουν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Χαμόγελο για την Βραζιλία την φιλοξενία της, στα έθνη που εκπροσωπούνται στο διαγωνισμό και για όσους ταξιδεύουν για να ενταχθούν στο κόμμα. Αμήν. ”

Προσευχή 3: “Μια προσευχή για εκείνους που απλά δεν ενδιαφέρονται 

. Κύριε, όπως όλοι γύρω είναι εγκλωβισμένοι στον πυρετό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ας μας ευλογήσει με την κατανόηση, την ενίσχυση μας με υπομονή και να μας χαρίσει το δώρο της συμπάθειας, αν χρειαστεί. Αμήν. ”

Προσευχή 4: «Προσευχές για την ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας 

.Ω Θεέ μου… “….

ΠΗΓΗchurchofengland.org
Προηγούμενο άρθροΘρίαμβος Ελλήνων φοιτητών!
Επόμενο άρθροΒίντεο με το 1ο “μετεκλογικό” Δ.Σ., απόφαση για έκτακτη συνεδρίαση για το “ρυθμιστικό” (ΑΕΚ) και όχι μόνο…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.