Γεννήθηκε και μεγαλώνει μαζί με ζώα

0

robin7

Η 15χρονη Amelia Forman δεν είναι μια μέση έφηβη. Από τότε που ήταν παιδί μοιράζεται μια ζεστή και βαθιά σχέση με τα ζώα σε καθημερινή βάση, σαν να είναι αδέλφια! Η μητέρα της, βραβευμένη φωτογράφος και καθηγήτρια Φωτογραφίας Robin Schwartz έχει συλλάβει απίθανες εικόνες της κόρης της με τους αγαπημένους της φίλους, καταδεικνύοντας αυτό το ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ τους.

Από σκύλους, γάτες και άλογα μέχρι πιθήκους, καγκουρό και ελάφια, η νεαρή κοπέλα είναι ιδιαίτερα τυχερή που περιτριγυρίζεται από τόσο σπάνιους φίλους. «Η Amelia από μικρή έχει στενή σχέση με τα ζώα. Αγαπιούνται και δεν χωρίζονται στιγμή. Ξέρει ο ένας τις ιδιαιτερότητες του άλλου. Μια μοναδική σχέση που αξίζει να παραμείνει αναλλοίωτη στο χρόνο», λέει η μητέρα της.

ΠΗΓΗperierga.gr
Προηγούμενο άρθροΟι Δημόσιοι υπάλληλοι ανά τον κόσμο
Επόμενο άρθρο“Γήπεδο μόνο στη Ν. Φιλαδέλφεια” λέει με σιγουριά ο…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.