Επανατοποθετούνται 600 διοικητικοί υπάλληλοι ΑΕΙ

0

d4bed5bee3df87bc054e1d5e751daac1_XL

Σε προκήρυξη 600 θέσεων για την επανατοποθέτηση διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα προχώρησε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, μετά τη συμφωνία που επετεύχθη για το θέμα, σε επίπεδο πρωθυπουργού και αντιπροέδρου της κυβέρνηση.

Ειδικότερα εντός 15 ημερών οι διαθέσιμοι διοικητικοί υπάλληλοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση προτίμησης, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στις Διευθύνσεις Διοικητικού – Προσωπικού των φορέων προέλευσης. Εν συνεχεία εντός 5 ημερών οι διευθύνσεις διοικητικού πρέπει να συντάξουν τους πίνακες συνδρομής κριτηρίων και να αποστείλουν τα στοιχεία στο ΑΣΕΠ το οποίο και θα εκδώσει τους προσωρινούς πίνακες διάθεσης των υπαλλήλων.

Οι διοικητικοί υπάλληλοι και πάλι εντός προθεσμίας πέντε ημερών μπορούν να υποβάλουν τις ενστάσεις τους ώστε το ΑΣΕΠ να εκδώσει του τελικούς πίνακες. Ο φορέας υποδοχής (ΑΕΙ και ΤΕΙ) θα πρέπει να εκδώσει τις αποφάσεις μετάταξης – μεταφοράς για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

ΠΗΓΗlocalit.gr
Προηγούμενο άρθροΔημόσιο: Επαναφορά 13ου μισθού βάσει παραγωγικότητας
Επόμενο άρθροΔημόσιο: 6.500 απολύσεις μέσα στο επόμενο εξάμηνο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.