Δήμοι: Καταγραφή αναγκών για το πρόγραμμα του Υπ. Εργασίας

0

ipourgeio-ergasias

Προθεσμία μέχρι την Τρίτη 10 Ιουνίου έχουν οι δήμοι της χώρας προκειμένου να καταγράψουν τις ανάγκες τους σε θέσεις εργασίας στο πλαίσιο του σχεδιασμού ενός δεύτερου κύκλου του προγράμματος «προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα».

Ειδικότερα, έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης κοινοτικών και άλλων πόρων του υπουργείου Εργασίας γνωστοποιεί ότι σχεδιάζεται η υλοποίηση του δεύτερου κύκλου του προγράμματος για τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης πεντάμηνης διάρκειας σε δήμους, περιφέρειες και άλλους δημόσιους φορείς με στόχο τη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των ανέργων, την αποτελεσματική στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και κυρίως των οικογενειών χωρίς κανένα εργαζόμενο, την κάλυψη κοινωνικών αναγκών και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Στο πλαίσιο αυτό οι δήμοι θα πρέπει να προχωρήσουν σε «χαρτογράφηση» των αναγκών τους σε θέσεις εργασίας, καταγράφοντας τις απαιτούμενες ειδικότητες, καθώς και το επίπεδο εκπαίδευσης, προκειμένου να βοηθήσουν στο σχεδιασμό.

Οι προτάσεις καθώς και ο σχετικός πίνακες καταγραφής θέσεων εργασίας πρέπει να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση giannakopoulou@kedke.gr4

ΠΗΓΗlocalit.gr
Προηγούμενο άρθροBrazil 2014: Το Μουντιάλ “άρχισε”… με σέξι σαπουνάδα! (videos)
Επόμενο άρθροΔήμοι: Χρηματοδότηση για αναπτυξιακά έργα και λειτουργικές δαπάνες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.