Περιβαλλοντική δράση από Εθελοντές Π.Π.Ν.Φ & Α. Βασιλόπουλο!

0

5Περιβαλλοντική δράση πραγματοποίησαν, όπως κάθε χρόνο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος, οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.

Συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής 15 Ιουνίου, οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ πραγματοποίησαν συμβολικό καθαρισμό στο παρτέρι της Δεκελείας και συγκεκριμένα στο τμήμα της από το parking του Άλσους (Σ/Μ ΑΒ) μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Επταλόφου, αλλά και σε τμήμα του Πάρκου Μικρασιατών.

Στη δράση συνέβαλε η Γεωπόνος του Δήμου Αγγελική Γκοντόρα με την παροχή και των απαραίτητων εργαλείων, και συμμετείχαν ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος ΦΧ Άρης Βασιλόπουλος και Στελέχη των Δημοτικών Παρατάξεων ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ και ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.

Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ επιθυμούν να συγχαρούν τον ιδιοκτήτη της ΒΥΖΑΝΤΙΝΉΣ ΓΩΝΙΑΣ, για τη ιδιαίτερη φροντίδα και την καλαίσθητη εικόνα του παρτεριού μπροστά από το κατάστημά του, και να παροτρύνουν και τους λοιπούς καταστηματάρχες να μιμηθούν το παράδειγμά του.

Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ευχαριστούν όλους τους συμμετέχοντες για την βοήθειά τους και τους περιμένουν και σε μελλοντικές περιβαλλοντικές δράσεις.

ethelontesnf@gmail.com

www.ethelontesnf.blogspot.com

Προηγούμενο άρθροΜουντιάλ: 12ωρο σεξ με οπαδούς!!! (photos)
Επόμενο άρθροΛ. Νικολάου: “Δυστυχώς παρασύρουν και τον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας”…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.