Λ. Νικολάου: “Δυστυχώς παρασύρουν και τον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας”…

0

nikolaoy Ενοχλημένος από την πολιτικολογία γύρω από το άλσος και το γήπεδο εμφανίζεται ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης…

Η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ηγεσία της ΑΕΚ είναι πολύτιμη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Λάκη Νικολάου που τόνισε πως αν απογοητεύσουν οι «κιτρινόμαυροι» τον «τίγρη» τότε η Ένωση θα χαθεί. Επίσης, ο παλαίμαχος άσος και πρώην πρόεδρος του «Δικεφάλου» δήλωσε ενοχλημένος από την πολιτικολογία γύρω από το άλσος και το γήπεδο.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην εφημερίδα «Espresso»:

Η Γ’ Εθνική τελείωσε για την ΑΕΚ… «Το δοκιμάσαμε και αυτό… Προβληματιστήκαμε, να μας γίνει μάθημα και να μην ξανά συμβεί κάτι παρόμοιο».

Το πρότζεκτ με τους έλληνες παίκτες σας αρέσει; «Κάθε ελληνική ομάδα πρέπει να έχει την προοπτική Ελλήνων. Στο επίπεδο των ποδοσφαιριστών που μας έρχονται από το εξωτερικό, έχουμε σαφέστατα ισάξιους. Να πάρουμε κάποιες καλές μονάδες, αλλά δεν συμφωνώ το 80-90 τοις εκατό να είναι ξένοι».
Το δίδυμο Μπάγεβιτς, Δέλλα παραμένει. «Θετικότατο. Άνθρωποι μέσα από την ομάδα, η ειδικά η επαγγελματική συνέπεια που έδειξε ο προπονητής, νομίζω ότι ορθά ανταμείφτηκε με την παραμονή του. Ο Μπάγεβιτς είναι πάντα σημαία».

Το σχόλιό σας για την επιστροφή Μανωλά; «Και αυτό θετικό. Νομίζω ότι όσο πάμε, τα πράγματα βελτιώνονται στην ΑΕΚ».

Η απομάκρυνση του Λυμπερόπουλου σας ξάφνιασε; «Δεν μπορώ να κρίνω θέματα που δεν ξέρω. Θέλουμε όσους περισσότερους ΑΕΚτζήδες γίνεται, αλλά δεν μπορώ να επέμβω. Η ΑΕΚ χρειάζεται όλους τους ανθρώπους που την αγαπάνε».

Χρειάζεται και τον Ντέμη; Σε συνέντευξή σας, είχατε πει πως δεν του έχετε εμπιστοσύνη… «Δεν ασχολείται πια με την ΑΕΚ ο Ντέμης. Πέρασε, προσέφερε, από εκεί και πέρα μας κρίνει η ιστορία όλους μας».

Τα εμπόδια που παρουσιάζονται για το γήπεδο εκτιμάται ότι μπορούν να σταθούν τροχοπέδη στη δημιουργία του; «Η προσπάθεια είναι μεγάλη και δεν πρέπει να την αφήσουμε να σβήσει. Όλα όσα γίνονται έχουν πολιτικό χαρακτήρα, όχι ουσιαστικό. Δυστυχώς παρασύρουν και τον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας. Είναι εγκληματικό οι δημότες να μην θέλουν το γήπεδο από τη στιγμή που ο δήμος τους μόνο οφέλη μπορεί να έχει. Το αν ταλαιπωρούνται μερικοί επειδή, ίσως, δύο φορές το μήνα που θα γίνονται παιχνίδια θα υπάρχουν πολλά παρκαρισμένα αυτοκίνητα, είναι τελείως ανόητο μπροστά στα οφέλη. Διερωτώμαι αυτοί οι βουλευτές που επενέβησαν, σε τι αποσκοπούσαν και τι συμφέροντα ήθελαν να αναδείξουν; Δεν λέω να γίνει κάτι παράνομα, αλλά όλη αυτή η πολιτικολογία με ενοχλεί. Νομίζω υπάρχουν σκοπιμότητες. Λένε για το άλσος. Τι θα πάθει το άλσος, με τα σκουπιδιάρικα που έχει εκεί μέσα; Πότε αξιοποιήθηκε δηλαδή το άλσος; Ίσα – ίσα, θα ομορφύνει, θα του δώσει πνοή. Το αν κοπούν πέντε, δέκα, ακόμα και πενήντα δέντρα και φυτευτούν σε άλλη μεριά ποιον θα ενοχλήσει; Την έχω ζήσει τόσα χρόνια τη Νέα Φιλαδέλφεια. Πηγαίναμε και κάναμε προπονήσεις στο άλσος. Τι ήταν το άλσος; Καταφύγιο παράνομων ζευγαριών ήταν και μάλιστα τότε, που ήταν και πιο προσεγμένο. Όχι τώρα που είναι στα χειρότερα του. Θα γίνει προσπελάσιμο, θα αναδειχθεί. Ούτε θα το “σβήσει” το γήπεδο, ούτε θα το πειράξει. Ας αφήσουν τις μικροπολιτικές».

Ένα σχόλιο για την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη. «Ευτυχώς που τον έχουμε, γιατί έτσι και τον απογοητεύσουμε και αυτόν και χαθεί, πάει η ΑΕΚ! Είδαμε τι έγινε το 2005 που δεν τον αφήσαμε να πάρει την Ερασιτεχνική. Μια από τις εξυπνάδες των διοικούντων τότε. Τώρα δεν θα μιλάγαμε για το γήπεδο… Είμαστε μια ομάδα αυτοκαταστροφική, που προσπαθεί να βγάλει τα μάτια της».

Η Εθνική στην Βραζιλία… «Μια συνέχεια… Κερδίσαμε ανεπάντεχα το 2004, αλλά δεν σταματήσαμε. Πήγαμε στο προηγούμενο Μουντιάλ και σε δύο πανευρωπαϊκά. Αξίζουν συγχαρητήρια. Πιστεύω πάντως ότι παλιότερα ήμασταν ακόμα καλύτεροι παίκτες και αποδεικνύεται πως λεπτομέρειες ήταν εκείνες που μας στερούσαν τις παρουσίες σε μεγάλες διοργανώσεις. Τεράστιοι ποδοσφαιριστές, ομάδες με Δομάζο, Σιδέρη, Παπαϊωάννου, Λουκανίδη και άλλους πολλούς. Αλλά δεν είχαμε και τους κατάλληλους προπονητές. Κάτι που φάνηκε με την εποχή Παναγούλια, που ήρθε και άλλαξε πολλά ο Αλκέτας».

Πιστεύετε στην πρόκριση της εθνικής; «Πιστεύω ότι θα είναι καλή η παρουσία μας. Αυτό που θα ήθελα να δω, είναι να ξεπεράσουμε κάπως το αμυντικογενές στήσιμο της ομάδας. Και να δω τα νέα παιδιά, τον Κονέ, τον Φετφατζίδη, τον Ταχτσίδη».

ΠΗΓΗonsports.gr
Προηγούμενο άρθροΠεριβαλλοντική δράση από Εθελοντές Π.Π.Ν.Φ & Α. Βασιλόπουλο!
Επόμενο άρθρο“Ακόμα μετράνε”… ψηφοδέλτια στο Πρωτοδικείο…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.