Ν. Φιλαδέλφεια: Λειτουργεί η αναγγελία επόμενης στάσης στη γραμμή 6 των τρόλεϊ – wifi…

0

atixima_troley_elegktisΑπό την Πέμπτη 5 Ιουνίου, η γραμμή 6 Ιπποκράτους – Νέα Φιλαδέλφεια, των τρόλεϊ θα αποκτήσει σύστημα ηχητικής αναγγελίας της επόμενης στάσης.

Οι επιβάτες της γραμμής 6, θα ενημερώνονται από τα ηχεία μέσω ειδικού ηχογραφημένου μηνύματος σε δύο γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά, για την επόμενη στάση που θα προσεγγίσει το όχημα.

Για το επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζεται η τοποθέτηση του συστήματος ηχητικής αναγγελίας της επόμενης στάσης σε οχήματα που δρομολογούνται σε άλλες γραμμές, όπως τη νέα γραμμή Χ80, που συνδέει τον τερματικό σταθμό κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι του Πειραιά (Ακτή Ξαβερίου και Ακτή Μιαούλη), με την Ακρόπολη, το κέντρο της Αθήνας και την πλατεία Συντάγματος.

Υπενθυμίζεται πως στα οχήματα της γραμμής 6 λειτουργεί από τον περασμένο Δεκέμβριο και δωρεάν σύνδεση WiFi για τους επιβάτες.

Προηγούμενο άρθροΦοβερές καταστροφές από γιγαντιαίο χαλάζι (ΒΙΝΤΕΟ)
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: ΟΧΙ από τους “Οικολόγους Πράσινους”…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.