Και η πρωταγωνίστρια της “Λάμψης”.. υποψήφια!

0

Evaggelidou_Kallioph_Hthopoios

Άλλη μία πανέμορφη ηθοποιός – πρωταγωνίστρια, της πιο πετυχημένης και μακρόβιας άλλοτε καθημερινής σειράς της τηλεόρασης, αυτής της «Λάμψης» τού αείμνηστου Νίκου Φώσκολου, θα κατέλθει στις Δημοτικές Εκλογές της 18ης Μαΐου, στις Σέρρες, και συγκεκριμένα, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κοινότητας Σερρών, με τον Συνδυασμό «Εποχή Δημιουργίας» του υποψηφίου Δημάρχου Σερρών, Θεόδωρου Μηλίδη, μετά την Αντωνία Γιαννούλη, η οποία κάνοντας ένα βήμα παραπάνω… διεκδικεί τον Δήμο Τρίπολης.

Ο λόγος για την Καλλιόπη Ευαγγελίδου – Θεοδωρίδου, κόρη των γνωστών ηθοποιών, Βίλμα Τσακίρη και Γιάννη Ευαγγελίδη η οποία δεν άργησε να εκδηλώσει και αυτή την αγάπη της για την υποκριτική. Μάλιστα σε ηλικία 4 ετών, έπαιξε και τον πρώτο της ρόλο στο θέατρο.

_ZIS_2095_600_400_-1520156785

Σπούδασε Φιλολογία στην Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ αποφοίτησε αριστούχος από τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών.

 

ΠΗΓΗepoli.gr
Προηγούμενο άρθροO γνωστός μέθυσος και βίαιος Δήμαρχος
Επόμενο άρθροTo νέο όχημα για ΑΜΕΑ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.