O γνωστός μέθυσος και βίαιος Δήμαρχος

0

62515e757b25a7eb79e7da5f685a80a4_XL

Ο Δήμαρχος, που έγινε παγκοσμίως γνωστός από τις αποκαλύψεις για τις καταχρήσεις και τον βίαιο χαρακτήρα του, εξαιτίας χρήσεως ναρκωτικών και αλκοόλ, αποφάσισε την περασμένη Τετάρτη, να «κάνει ένα διάλειμμα» από τα καθήκοντά του, προκειμένου να δεχτεί βοήθεια και να θεραπεύσει το πάθος του…

Ο Δήμαρχος του Τορόντο, Ρομπ Φορντ, μια εξαιρετικά αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, που διεκδικεί την επανεκλογή του αυτό το Φθινόπωρο, ως επικεφαλής της τέταρτης μεγαλύτερης πόλης στη Βόρεια Αμερική, επιβεβαίωσε σε τοπικά ΜΜΕ, ότι έχει την πρόθεση να «κάνει ένα διάλειμμα» για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. «Ο Ρομπ Φορντ θα πάει σε μια εγκατάσταση που βοηθά τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα εξάρτησης» είπε ο εκπρόσωπος του, στο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο “CTV”.

Ένας αρθρογράφος της εφημερίδας “Sun” του Τορόντο, από την πλευρά του, ανέφερε την πληροφορία ότι, ο Δήμαρχος θα μεταβεί σε Κέντρο απεξάρτησης, όπου θα παραμείνει τουλάχιστον 30 ημέρες.

Σύμφωνα με τη “Sun” – που επικαλείται αυτόπτες και αυτήκοους μάρτυρες – ο Δήμαρχος συνεχίζει να υποπίπτει σε ολισθήματα, καθώς εθεάθη, το βράδυ της Δευτέρας, «εντελώς μεθυσμένος» και σε «κατάσταση οργής», σε μπαρ της οικονομικής πρωτεύουσας του Καναδά.

Εν τω μεταξύ μια άλλη εφημερίδα, η “Globe and Mail” ανέφερε ότι, έχει καταγραφεί ένα ακόμη βίντεο, όπου ο κ. Ρ. Φορντ φαίνεται να παίρνει ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, δύο δημοσιογράφοι της έχουν δει το βίντεο, όπου ο Δήμαρχος διακρίνεται να κάνει χρήση ναρκωτικών, μέσα από ένα λεπτό μακρύ χάλκινο σωληνάριο.

Το νέο βίντεο, κατά την “Globe and Mail“, η οποία επικαλείται έναν έμπορο απαγορευμένων ουσιών, γυρίστηκε με κρυφή κάμερα, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Το “Reuters”, πάντως, δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και να εγγυηθεί την αυθεντικότητά του βίντεο.

ΠΗΓΗepoli.gr
Προηγούμενο άρθροΙδιωτική εταιρεία ισχυρίζεται ότι εντόπισε τμήματα από το Boeing
Επόμενο άρθροΚαι η πρωταγωνίστρια της “Λάμψης”.. υποψήφια!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.