Στον τελικό της ΕΠΣΑ οι Παίδες του Αττάλου

0

paides-attalosΣτον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ θα αγωνιστεί η ομάδα Παίδων του Αττάλου, η οποία επικράτησε στον ημιτελικό του Χολαργού στη διαδικασία των πέναλτι (5-3), σε ένα “χιτσκοκικού” χαρακτήρα ματς, που στην κανονική του διάρκεια έληξε ισόπαλο 2-2.
Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας είχε προηγηθεί με 2-0 στο α’ μέρος (χάρη στα γκολ των Καβαλάρη, Κοκορέτση) αλλά ο Χολαργός έφτασε στην ισοφάριση στην εκπνοή του αγώνα.

Τώρα, ο Άτταλος θέλει να γράψει ιστορία, με αντίπαλο τον Ατρόμητο Χαλανδρίου (απέκλεισε τον Κένταυρο Βριλησσίων), το Σάββατο, ώρα 18:00, στο γήπεδο Ηφαίστου Περιστερίου.

Όσοι μπορούμε, ας είμαστε εκεί να ενισχύσουμε την προσπάθεια των παιδιών του Γρηγόρη Ροπόκη να φτάσουν στη νίκη και με θερμό χειροκρότημα να επιβραβεύσουμε τη φετινή εκπληκτική τους πορεία.

Προηγούμενο άρθρο“Δύναμη Πολιτών”: Συγκέντρωση – Παρουσίασης υποψηφίων την Παρασκευή
Επόμενο άρθροΠρωτομαγιά 1936 και η φωτογραφία που ενέπνευσε τον Ρίτσο…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.