Η “Δύναμη Πολιτών” για την παρουσίαση του προγράμματος της (photos)

0

Με το σύνθημα «Ελπίδα Αλλαγής , Δύναμη Ανατροπής» και μέσα σε  διάχυτο κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε χθες  η παρουσίαση του προγράμματος και των υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων της ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Ο  υποψήφιος Δήμαρχος, Άρης Βασιλόπουλος,  παρουσίασε τους βασικούς άξονες του Προγράμματος μας, το οποίο αποτελεί προϊόν της συλλογικής δουλειάς θεματικών ομάδων που, με γνώση και αγωνιστικότητα, συγκρότησαν ένα πρόγραμμα ριζοσπαστικό, καινοτόμο και επιστημονικά τεκμηριωμένο, ικανό να δώσει λύση στα προβλήματα της πόλης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα  μικρό μονόπρακτο του Μπρεχτ  από νέους της παράταξης, ενώ στη συνέχεια ανακοινώθηκαν οι 84 υποψήφιοι του συνδυασμού μας. Όλοι κι όλες είναι πρόσωπα της πόλης μας που με το ήθος, τις γνώσεις, τον ριζοσπαστισμό και την ανιδιοτελή συμμετοχή τους στα κοινωνικά κινήματα  εγγυώνται την αλλαγή που έχει ανάγκη η πόλη μας, σε αντίθεση με τους καμουφλαρισμένους εκείνους συνδυασμούς, οι οποίοι παρουσιάζονται με το μανδύα του νέου και ανεξάρτητου, αν και εκφράζουν ό, τι πιο παλιό και φθαρμένο.

Ευχαριστούμε όλους τους συνδημότες/ισσες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.


 

Δείτε επίσης:

«Δύναμη Πολιτών»: Βίντεο από τη ομιλία του Άρη Βασιλόπουλου

Δύναμη Πολιτών»: Φωτορεπορτάζ από τη Συγκέντρωση – Παρουσίασης υποψηφίων, του Άρη Βασιλόπουλου

 

Προηγούμενο άρθροΤο “Ζούμε Μαζί” καταδικάζει…
Επόμενο άρθροΗ “Δύναμη Πολιτών” καταδικάζει
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.