ΑΕΚ-ΞΙΦΑΣΚΙΑ: Αποθέωση στο ΟΑΚΑ!

0

aek1Οι αθλητές του τμήματος ξιφασκίας της ΑΕΚ έκαναν τον γύρο θριάμβου στο ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ, γνωρίζοντας την αποθέωση από όλους τους κιτρινόμαυρους οπαδούς.

Τα ονόματα των αθλητριών που έχουν κερδίσει χρυσά μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες είναι: Γκουντούρα Θεοδώρα – Βλάχου Νίκη – Γκιώνη Γεωργία – Γκιώνη Ασημίνα – Μπένου Κλαίρη – Ποτού Ευριδίκη – Φραγκοζίδη Μαρία – Χούρι Μαριζέτ – Χούρι Στοργή και Ψωφάκη Θένια καθώς και οι αθλητές Μιχαηλίδης Φωκάς – Καλομοίρης Βαγγέλης – – Μπέσιος Νέστορας – Μαργαρίτης Χαράλαμπος – Μιχαηλίδης Γιώργος – Φραγκοζίδης Νίκος. Τα κιτρινόμαυρα σπαθιά συνόδεψαν στο γύρο του θριάμβου ο προπονητής τους Θανάσης Δελενίκας και ο αρχηγός της ομάδας Κων/νος Ποτού.

aek3 aek2

Προηγούμενο άρθροΚαθαρίστριες: Διαμαρτυρία έξω από το Υπ. Οικονομικών
Επόμενο άρθρο“νεο”: Ανακοίνωση της παράταξης του Γιώργου Αράπογλου!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.