«To Boeing μπορεί να μη βρεθεί ποτέ» δηλώνει ο Αυστραλός Πρωθυπουργός

0

Malaysia_Airlines_Boeing

«Είναι πιθανό το μοιραίο Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών να μη βρεθεί ποτέ» δήλωσε ο Αυστραλός Πρωθυπουργός, Τόνι Άμποτ, αναφερόμενος στα αποτελέσματα των μέχρι σήμερα ερευνών των αγνοούμενου Boeing και συνέχισε:

«Πρόκειται για την πιο δύσκολη έρευνα που έγινε ποτέ. Κάθε μέρα ανακαλύπτουμε κάτι που ελπίζουμε πως ίσως λύσει το μυστήριο. Όμως είναι πιθανό το αεροπλάνο να μη βρεθεί ποτέ».

Οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή – 1.850 χλμ, δυτικά του Περθ – συνεχίζονται, με τη συνδρομή αεροσκαφών και πολεμικών πλοίων.

Όσο ερευνώνται περιοχές και αποκλείονται, τόσο το επίκεντρο των ερευνών πλησιάζει την Αυστραλία, λένε έμπειροι ερευνητές.

Επισημαίνεται ότι, στις έρευνες συμμετέχει πλέον και το Βρετανικό πυρηνικό υποβρύχιο «HMS Tireless».

Επίσης, στην περιοχή βρίσκεται και το ερευνητικό πλοίο «HMS Echo».

ΠΗΓΗepoli.gr
Προηγούμενο άρθροΠοιοι και πότε θα πάρουν επίδομα 500 έως 1000 ευρώ
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: “Πονάει” το θεατράκι του Π.Π.Ι.Ε.Δ.! (Φωτορεπορτάζ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.