Θέλουμε ΔΗΜΑΡΧΟ ή ΒΟΥΛΕΥΤΗ???

0

1voyleyth-dhmarxo

Στο τεύχος Ιανουαρίου της εφημερίδας του Fx-news, είχαμε δημοσιεύσει τα αποτελέσματα της on-line ψηφοφορίας που είχαμε διενεργήσει στην ηλεκτρονική της έκδοση (www.Fx-news.gr), στην οποία οι επισκέπτες της είχαν απαντήσει στο ερώτημα:

“Θεωρείτε σημαντικό για την επιλογή του Δημάρχου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας”:

  • A.Να τον υποστηρίζει το κόμμα που ψηφίζω
  • Β.Να είναι ανεξάρτητος χωρίς καμία στήριξη

Τα αποτελέσματα της on-line ψηφοφορίας ήταν συντριπτικά υπέρ του «Να είναι ανεξάρτητος  χωρίς καμία στήριξη» με ποσοστό 77% (1100 ψήφοι), ενώ το «Να τον υποστηρίζει το κόμμα που ψηφίζω » έλαβε μόλις 23% (320 ψήφοι)!!!

dhm1Λίγες μέρες αργότερα πανελλαδικές εφημερίδες έκαναν επίσημη δημοσκόπηση μέσω εξειδικευμένων και πιστοποιημένων εταιριών δημοσκοπήσεων, με το ίδιο ερώτημα.

Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων συμπίπτουν απόλυτα με την ψηφοφορία του Fx…

Συγκεκριμένα:

Έγκυρη δημοσκόπηση της METRON ANALYSIS δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ», η οποία ανεβάζει το ποσοστό της επιλογής ανεξάρτητου δημάρχου σε 84%!!!

dhm2Στην δημοσκόπηση της εταιρίας METRISI για την εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», στο ερώτηµα εάν συµφωνούν ή διαφωνούν µε την ύπαρξη χρισµάτων από τα κόµµατα στους υποψήφιους δηµάρχους, το 11,8% συµφωνεί, το 72,9% διαφωνεί, ενώ δεν απαντά το 15,3%!!!

dhm3

Τα παραπάνω στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα πως ο δημότης θέλει ο Δήμαρχος της πόλης του να είναι κοντά στα τοπικά προβλήματα και θέματα της περιοχής του αλλά μακριά από τα κόμματα!

Αναμφισβήτητα λοιπόν οι Έλληνες είναι αγανακτισμένοι τόσα χρόνια με τους κομματικά δεσμευμένους δημάρχους. Δεν θέλουν «μνημονιακούς» ή «αντιμνημονιακούς» «πολιτικούς» που να τους καθοδηγεί το κόμμα τους. Δεν θέλουν δήμαρχο-βουλευτή, ο οποίος πιθανότατα χρησιμοποιεί την τοπική αυτοδιοίκηση, τον δήμο του, τον ίδιο τον συνδημότη του δηλαδή, για να ανελιχθεί κομματικά με απώτερο στόχο κάποια στιγμή να καθίσει στα έδρανα της Βουλής…

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Fx-news, τεύχος ΜΑΡΤΙΟΣ 2014

Προηγούμενο άρθρο“Νέο”: Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση των νέων του συνδυασμού
Επόμενο άρθροΞεκινά το εορταστικό πασχαλινό ωράριο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.