ΑΕΚ: Επιστροφή στο σπίτι της

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι έτοιμος να σχηματίσει μια δυνατή μετοχική σύνθεση και να... εκτοξεύσει την ομάδα. Ισχυρή ομάδα, ισχυρή διοίκηση σε συνδυασμό με την κατασκευή του σπιτιού της στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλάζουν επίπεδο στην ΑΕΚ!

0

26309D24EFE300E2FE95F692D0AFCA5D

Προσπάθησε πολλές φορές κατά το παρελθόν ο Δημήτρης Μελισσανίδης να επιστρέψει στην ΑΕΚ, αλλά για διάφορους λόγους δεν τα κατάφερε. Το καλοκαίρι γύρισε, στη χειρότερη στιγμή της ιστορίας του συλλόγου, όμως το όραμά του παρέμενε ίδιο.

Η αγαπημένη του ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας, έστω κι αν χρειάζεται μεγαλύτερη αναμονή και παράλληλα να την… εκτοξεύσει, κατασκευάζοντας το νέο της γήπεδο που θα της αλλάξει επίπεδο. Από το 2008 που έκανε την πρώτη σοβαρή απόπειρα για εμπλοκή του, μέχρι και το 2012, όταν προκλήθηκε από τον Μιχάλη Τροχανά (μέσω του «Θεμέλιου») είχε συγκεκριμένο πλάνο.

Για να «θωρακιστεί» και να «εκτοξευθεί» η ΑΕΚ, θα πρέπει να συμβούν δύο τινά. Πρώτον και κυριότερον, να αποκτήσει και πάλι το δικό της γήπεδο. Δεύτερον, εξίσου σημαντικό για τον «τίγρη», η ομάδα να μην ανήκει σε έναν, αλλά όλοι όσοι την αγαπάνε να τη στηρίξουν στον βαθμό που μπορούν. Με μπροστάρη τον ίδιο, αλλά όλοι μαζί.

«Η δική μας ΑΕΚ, δεν ανήκει σε κανέναν Μελισσανίδη. Μεγαλομετόχους έχουν μόνο οι εταιρείες κι όχι οι ιδέες. Μιλάμε για μια ΑΕΚ δυνατή παντού, αυτοδύναμη, που να μην βασίζεται πουθενά, παρά μόνο στον κόσμο της. Γι’ αυτούς τους δυο στόχους, μπαίνω εγγυητής και μπροστάρης. Αλλά δεν είμαι μόνος. Η ΑΕΚ άλλωστε ανήκει σ’ όλους. Κι αλίμονο σ’ εκείνον που πίστεψε πως η ΑΕΚ του ανήκει», είπε ο ίδιος ο «τίγρης» στις 10 Ιουλίου, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο «Τατόι κλαμπ».

Ο ηγέτης του «Δικεφάλου» είναι διατεθειμένος να… σπρώξει αυτό το πλάνο όσο το δυνατό πιο γρήγορα, ώστε η ΑΕΚ να παρουσιαστεί πανέτοιμη με την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday, ο Δημήτρης Μελισσανίδης κάνει ήδη «ζυμώσεις» προκειμένου να σχηματίσει ένα δυνατό μετοχικό σχήμα, με τη νεοσυσταθείσα ΠΑΕ. Σενάρια θέλουν τον Πέτρο Παππά να παρουσιάζεται εκ νέου θετικός να εμπλακεί ενεργά με την ΠΑΕ, ενώ επαφές υπάρχουν και με άλλους δυνατούς επιχειρηματίες της χώρας, που θα ήθελαν να σταθούν στο πλευρό του «τίγρη» και να συμβάλουν στην «αναγέννηση» της ομάδας

ΠΗΓΗaekvoice.gr
Προηγούμενο άρθροΔήλωση Μπαλτάκου: “Δεν έχω καμία επαφή με το γιό μου”
Επόμενο άρθροΕνώ βίασε τη κόρη του δεν φυλακίστηκε γιατί είναι εκατομμυριούχος
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.