Πέρασε μόνο του πρώτο το Χάντμπολ του Ιωνικού

0

Kleisto-Gymnastirio-Ionikou-NF111111

ΜΟΝΟ ΤΟΥ –ΠΡΩΤΟ !ΤΟ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΜΕ 18-17 !ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ, ΠΗΓΑΣΟΣ –ΔΙΚΕΑΣ !

Πέρασε μόνο πρώτο το Χάντ μπολ του Ιωνικού ΑΣ, μετά την σημαντική νίκη που έκανε στα Βριλήσσια επί της τοπικής ομάδας με 18-17 και την ισοπαλία στο Αίγιο στο ντέρμπυ Πήγασου –Δικέα Ν.Ιωνίας.Ητανε ένα παιχνίδι της ομάδας μας με ιδιαίτερη σημασία που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον στους πολυπληθείς φιλάθλους που παρευρέθησαν στο Δημοτικό Γυμναστήριο .Κυριάρχησε το πάθος και η ένταση με αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ .Η ομάδα του Ιωνικού ΑΣ ποιο ψύχραιμη στα τελευταία κρίσιμα λεπτά πήρε την σπουδαία σε βαθμολογική αξία νίκη ! Τα πάντα θα κριθούν για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία στα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Πήγασο και Δικέα.

Προηγούμενο άρθροΜε τι κριτήρια θα ψηφίσουν οι Έλληνες πολίτες
Επόμενο άρθροΠοινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τον διοικητή του ΙΚΑ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.