Εθελοντές Φ.Χ.: Ανασυγκρότηση Δ.Σ. – Συνέχεια δράσεων

0

Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ – ΑΧΑΡΝΩΝ, σε συνεργασία με το ΙΓΜΕ, τον ΟΑΣΠ, το ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ, την ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ και το ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ διοργάνωσε άσκηση σεισμού, το διήμερο 15 & 16 Μαρτίου, στην οποία συμμετείχαν οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ. Στη διάρκεια της 1ης ημέρας, έγιναν σχετικές εισηγήσεις από ειδικούς Επιστήμονες και από το ΠΣ, και την 2η πραγματοποιήθηκε άσκηση εκκένωσης στο 12ο Γυμνάσιο ΟΛ με απεγκλωβισμό θυμάτων και παροχή Α΄ Βοηθειών.

Επίσης την Τετάρτη 26 Μαρτίου, οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΠΝΦ πραγματοποίησαν άσκηση εκκένωσης στο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής «ήλιος», μετά από αίτημα της Δ/ντριας κας Τέτης Τσιατσούλη-Μανωλεδάκη. Οι Εθελοντές έδωσαν οδηγίες στα νήπια για τη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια πιθανής σεισμικής δόνησης, κατά τα πρότυπα του ΟΑΣΠ, τις οποίες στη συνέχεια τήρησαν με ακρίβεια καθώς εκκένωσαν το σχολείο τους με πειθαρχία και τάξη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΠΝΦ μετά τηνή του σε Σώμα, έχει την ακόλουθη σύνθεση:

Έλλη Καρακούλη Σουρμελή      Πρόεδρος

Θάνος Σκουλικίδης                   Αντιπρόεδρος

Πάρης Μιχαλάκης                     Γεν. Γραμματέας

Μαρία Καμινιώτου                    Έφορος Δημοσίων Σχέσεων

Μαρίτα Σουκαρά                      Ταμίας

Έρη Αστρά                     Έφορος Εκπ/σης, Υλικού & Εγκαταστάσεων

 

Προηγούμενο άρθρο“Δύναμη Πολιτών”: Ανακοίνωσε 16 νέους υποψήφιους
Επόμενο άρθροΗ διαχρονική Χριστίνα Παππά σε γυμνές πόζες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.