Γνωρίζει η Διοίκηση του Δήμου ποιος κλαδεύει τα δέντρα της πόλης μας;

0

dinamipolitonΗ συντήρηση  του πρασίνου  της πόλης είναι ενα ζωτικής σημασίας θέμα για την καθημερινότητα των κατοίκων της πόλης μας αλλά και των ομόρων Δήμων. Το κλάδεμα και ο καλλωπισμός των δέντρων και των φυτών συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και στη αισθητική της πόλης και σε πολλές περιπτώσεις η τακτική τους περιποίηση βοηθά στην αποφυγή ατυχημάτων και επικίνδυνων καταστάσεων.

Όλα τα προηγούμενα χρόνια παρατηρήθηκε ότι το κλάδεμα των δέντρων και των φυτών  στην πόλη μας πέρασε σε δεύτερη μοίρα και γινόταν αποσπασματικά και ανεπαρκώς λόγω μιας σειράς οικονομικών και τεχνικών προβλημάτων, γεγονός που βιώθηκε από τους περισσότερους συνδημότες μας.

Ξαφνικά, και ενάμιση μήνα πριν της δημοτικές εκλογές, αυτά τα προβλήματα όχι μόνο λύθηκαν, αλλά έχει ξεκινήσει ένα υπερεντατικό κλάδεμα σε διάφορα σημεία της πόλης. Αυτό μάλιστα γίνεται κατά τις απογευματινές ώρες, στις οποίες δεν λειτουργεί η Διεύθυνση Πρασίνου, και με ιδιαίτερη έμφαση στη Ν Χαλκηδόνα, ενώ έχουμε δεχθεί καταγγελίες ότι ο τρόπος που γίνεται το κλάδεμα θέτει σε κίνδυνο τα ιδία τα δέντρα.

Ρωτάμε λοιπόν:

1ον  Είναι ενήμερη η Διεύθυνση  Πρασίνου και η Αντιδήμαρχος Πρασίνου για το κλάδεμα;
2ον Έχει δώσει την έγκρισή της για αυτό υπεύθυνος γεωπόνος υποδεικνύοντας τα αντίστοιχα σημεία στην πόλη που πρέπει να πραγματοποιηθεί  κλάδεμα δέντρων ή φυτών, καθώς και τον ενδεδειγμένο τεχνικά τρόπο ;
3ον Εμπλέκεται στην όλη διαδικασία κλαδέματος κάποιο εργολαβικό συνεργείο;
4ον Στην περίπτωση που το κλάδεμα πραγματοποιείται από εργολάβο, έχει υπογραφεί κάποια σύμβαση, έχει αυτή εγκριθεί από το Δημοτικό συμβούλιο, και αν ναι  ποιος είναι αυτός;

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Προηγούμενο άρθροΓερμανική εισβολή και αντίσταση στα οχυρά Ρούπελ…
Επόμενο άρθροΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ τη Διακήρυξη της “Δύναμης Πολιτών”…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.