Xειμερινοί προορισμοί κοντά στην Αθήνα

0

Οι χειμερινοί προορισμοί αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι από τις έκδρομες μας το Σαββατοκύριακο. Είναι ευκαιρία να έρθουμε κοντά στη φύση και να απολαύσουμε τις χειμερινές διακοπές..

Εκδρομή στη Βυτίνα Αρκαδίας με ελάχιστα χρήματα!

vytinaΣτη σκιά του Μαίναλου, σε υψόμετρο 1000 μέτρων, βρίσκεται η νέα τάση του φετινού χειμώνα στα τουριστικά δρώμενα, και δικαίως… Η ευρύτερη περιοχή της Ορεινής Αρκαδίας, αλλά και συγκεκριμένα η Βυτίνα είχε παρουσιάσει μεγάλη αύξηση επισκεπτών.
Είναι χειμώνας και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Βυτίνα κατακλύστηκε από τουρίστες κάθε ηλικίας.

 
Αράχωβα… η μοναδική!

araxΧτισμένη στις νότιες πλαγιές του Παρνασσού, σε υψόμετρο 960 μέτρων, η Αράχωβα συνδυάζει μεγαλοπρέπεια με άγριο τοπίο, μαγευτική θέα, υγιεινό κλίμα, χειμερινά σπορ, ιδιόρρυθμη αρχιτεκτονική σπιτιών και έντονη νυχτερινή ζωή.

Όμορφα πέτρινα σπίτια, γραφικά σοκάκια και καταπράσινο τοπίο ολόγυρα, είναι η πρώτη εικόνα που αντικρίζει ο επισκέπτης.

 

Ναύπλιο χειμώνα – καλοκαίρι

15Στην αρχαιότητα το Ναύπλιο ήταν γνωστό ως Ναυπλία. Κτίστηκε από τον Ναύπλιο, γιο του Ποσειδώνα, ο οποίος ήταν προστάτης του Ναυπλίου. Θεμελιωτής του Ναυπλίου ( ναυτική πόλη) φέρεται ο ομώνυμος μυθικός ήρωας, πατέρας του Παλαμήδη.

Χειμώνα-καλοκαίρι, το σεργιάνι στα γραφικά δρομάκια του Ψαρομαχαλά, στην Πλατεία Συντάγματος που δείχνει ανέγγιχτη από τα χρόνια αποτελούν μόνιμη απόλαυση για όλες τις ανθρώπινες αισθήσεις.

 

 

Καλάβρυτα... για όλες τις εποχές

indexΜια πόλη, μια μεγάλη ιστορία ! Τα Καλάβρυτα, το σημερινό φαβορί του φθινοπωρινού και χειμερινού τουρισμού της Πελοποννήσου, γνώρισαν στο παρελθόν τη σκληρότητα των Γερμανών κατακτητών και καταστράφηκαν σχεδόν ολοσχερώς.Αποτελούν βάση εξόρμησης για τους φυσιολάτρεις και για τους σκιέρ του χιονοδρομικού, είναι σήμερα μια ζωντανή πόλη με αξιόλογες τουριστικές υποδομές που κοιτάζει με σεβασμό το παρελθόν της.Ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία, φυσικές ομορφιές και μοναδικές εμπειρίες γι΄αυτούς που στις αποδράσεις τους επιζητούν την περιπέτεια.

ΠΗΓΗtouristorama.com
Προηγούμενο άρθροΠροσλήψεις: 250 νέες θέσεις εργασίας σε δήμους, περιφέρειες και Δημόσιο
Επόμενο άρθροΈξυπνες διαφημίσεις σε στάσεις λεωφορείων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.